Pozisyon veya İlan Adı
TCI MOVE ON GENÇLİK PROGRAMI
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
muhtemelen online ingilizce ve genel yetenek yaparlar ama süre çok kısıtlı nasıl olucak bilmiyorum
Form herkese gitmiş mi haberiniz var mı çünkü maksimum alacakları kişi sayısı 30-35 olur bu kadar başvuruyu sadece online sınavda eleyemezler mülakat kısımlarının da uzun süreceği anlamına geliyor aslında yönetim değişikliğinin etkisi olacağını düşünmüyorum thy teknikte staj yaparken de başvuru zamanları vs uzun sürmüştü dönüşler orda eylül yazıyor olabilir iş başı ama eylül 25 30 arası da olabilir bu

Form herkese gitmiş mi haberiniz var mı çünkü maksimum alacakları kişi sayısı 30-35 olur bu kadar başvuruyu sadece online sınavda eleyemezler mülakat kısımlarının da uzun süreceği anlamına geliyor aslında yönetim değişikliğinin etkisi olacağını düşünmüyorum thy teknikte staj yaparken de başvuru zamanları vs uzun sürmüştü dönüşler orda eylül yazıyor olabilir iş başı ama eylül 25 30 arası da olabilir bu
bence daha fazla kişi alırlar çünkü son sınıf okuyanlarıda çok fazla alacaklat ve minimum 2 gün gideceği için insablar 30-40 dan fazla olur diye düşünüyorum ve 10+ departman vardı

şehir dışında yaşayan bi arkadaşım vardı ona form gitmemis mesela belli özellikleri sağlamayanları elemiş olabilirler ama aşmanın çok uzun olacağını sanmıyorum süre çok az thy teknikte stajını nerde yaptın

bence daha fazla kişi alırlar çünkü son sınıf okuyanlarıda çok fazla alacaklat ve minimum 2 gün gideceği için insablar 30-40 dan fazla olur diye düşünüyorum ve 10+ departman vardı
Şirket bünyesinde thy teknik gibi 10.000 adam yok ben 1000 civarı diye hatırlıyorum yavaş yavaş büyüyor 30-40 kişi büyük bir oran şu sınav daveti gelseydi de rahatlasaydık ben form gönderilenlerin %90 kısmı sınava girer diye düşünüyorum

Şirket bünyesinde thy teknik gibi 10.000 adam yok ben 1000 civarı diye hatırlıyorum yavaş yavaş büyüyor 30-40 kişi büyük bir oran şu sınav daveti gelseydi de rahatlasaydık ben form gönderilenlerin %90 kısmı sınava girer diye düşünüyorum
ben de siber güvenlikte staj yapmıstım ben de çok fazla kişi alacaklarını sanmıyorum ama orda staj yapmamız işe yarayabilir bi de sizce sınavın zorluk derecesi nasıl olur sizce

ben de siber güvenlikte staj yapmıstım ben de çok fazla kişi alacaklarını sanmıyorum ama orda staj yapmamız işe yarayabilir bi de sizce sınavın zorluk derecesi nasıl olur sizce
ben tgs de yapmıştım uzun dönem önce not ortalaması vs. ön elemeden geçirip online sınav linki atıyorlardı ingilizce ve genel yetenek sonra yüz yüze mülakatlar şeklinde ilerliyordu ama tci nasıl yapar bilmiyorum

THY teknik bile bu sene startech future'da yaklaşık o kadar ancak alabildi. Bence sayı daha az olur.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.