Pozisyon veya İlan Adı
TCI MOVE ON GENÇLİK PROGRAMI
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Atsa iyi olur de kişisel bilgi ya atmak istemeye de bilir.Benim anlamadığım genel yetenek testi ile İng testi aynı anda niye göndermişler.İlk başta genel yetenek gönderilir normalde
benim staj yaptığım bazı kurumlarda ikisi aynı platform üzerinden aynı anda atılıp aynı anda sınav oluyordu

• Like
Tepkiler: esmanurr
Atsa iyi olur de kişisel bilgi ya atmak istemeye de bilir.Benim anlamadığım genel yetenek testi ile İng testi aynı anda niye göndermişler.İlk başta genel yetenek gönderilir normalde
Ben starteche girdiğimde teknik için genel yetenek ve ingilizce peşpeşe olmuştu ama o yüz yüzeydi tcı da thy teknik gibi yerleşke olmadığo için mecbur online yapmak zorunda ama online sınavı da girenlerin çoğu geçeceği için mülkat kısmına olbildiğince az kişi götürmeleri lazım o yüzden baştan elerler zaten mülakatlarda da ingilizce ilerliyor bir kısımdan sonra arkadaştan ekten görüntüsü kişisel bilgilerini istemedik zaten geçen sene de aynı şekil birisi böyle yapmıştı ama asılsızdı ondan dolayı sordum tabi kendi bileceği bir iş

Ya bir de şimdi farklı farklı departmanlar var ya bunların genel yetenek sınavı ayrı olması lazım değil mi .(ama olmaz biliyorum.)

Biz departmana göre başvuru yapmadık ama belirli kriterleri sağlayan kişileri alırlar sonra ona göre iş alımından sonra yerleştirirler bunlae mülakatta belli olur zaten
o anlamda demedim.Sallıyorum birinin mesleği Ar-Ge birinin üretimle ilgilidir ikisi de belki bugün değerlendirme yapmadılar.Belli bir tarihe kadar nereye kaç tane lazımsa ona göre alırlar.Tabi sadece iyimser tahmin bu benim dediğim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.