Teşekkür ederimMerhaba öncelikle tebrik ederim. Sormak istediğim soru şu, boyunuzu kaç cm biliyorsunuz ve orada kaç ölçüldü?
Teşekkür ederimMerhaba öncelikle tebrik ederim. Sormak istediğim soru şu, boyunuzu kaç cm biliyorsunuz ve orada kaç ölçüldü?
Merhaba, işe giriş muayenesi nasıl geçiyor bize briaz bilgi verebilir misiniz acaba?Merhaba arkadaşlar
Başvuru sürecim bittiğine göre sizlerle tarihleriyle birlikte sürecimi paylaşmak istedim. Süreci devam eden arkadaşlar için yol gösterici olur belki.
17 Haziran 2025 - Başvuru
8 Temmuz - Online İngilizce Testi
24 Temmuz - Video Bazlı Yetkinlik Değerlendirmesi (İngilizce)
(Bu arada bir yerde sisteme belgelerimi yükledim)
24 Ağustos - Online Envanter Değerlendirmesi
27 Ağustos - Mülakat (Fakat burada kilom fazla çıktığı için diğer aşamalara geçemeden oradan ayrıldım)
25 Eylül - İkinci Mülakat Günüm (Bu seferde tüm adımları tamamladım)
4 Ekim - Kuruldan Olumlu Mail
10 Ekim - Ön Değerlendirme Muayenesi (Aynı gün 1-2 saat içinde olumlu mail aldım)
17 Ekim - İşe Giriş Muayenesi
22 Ekim - İş Teklifi Mektubu
10 Kasım - İlk Eğitim Günü
Bu süreçte çok zorlandığım, umudumu yitirdiğim zamanlar yaşadım fakat çok isteyince oluyor. Zorlanan, umudunu yitirmiş gibi hissedenler varsa emin olun başaracaksınız.
Herkese iyi dileklerimle…![]()
MerhabaMerhaba, işe giriş muayenesi nasıl geçiyor bize briaz bilgi verebilir misiniz acaba?![]()
SağolunMerhabaHastanede birkaç saat geçirip birçok tetkik yaptırıyorsunuz. Sonra baş hekim onları kontrol ediyor ve onaylıyor ya da onaylamıyor. Orada söylüyor zaten herhangi bir sorun var mı veya yok mu diye. Sonra verdiği kapalı zarftaki raporu açmadan THY doktoruna teslim ediyorsunuz. O da tek tek inceliyor ve herhangi bir sorun yoksa İK’dan mail beklemenizi ve üniforma ölçüsü verebileceğinizi söylüyor.
Merhaba öncelikle tebrik ederim. Yara izi ve benler konusunda çok hassaslar mı acaba? Kedi tırmalaması gibi izler, veya nokta şeklindeki küçük benler veya çiller elenme sebebi midir
Hayır öyle küçük izler sorun olmuyor. Benler büyükse sorun olur. Benim benim var. Bayağı incelediler.Merhaba öncelikle tebrik ederim. Yara izi ve benler konusunda çok hassaslar mı acaba? Kedi tırmalaması gibi izler, veya nokta şeklindeki küçük benler veya çiller elenme sebebi midir?
Yüz yüze İngilizce ve Kurul Mülakatı öncesinde; Boy-Kilo, Dövme ve Yara izi kontrolü yapılır. Boy-Kilo, Dövme veya Yara izi kontrolünden geçemezseniz süreciniz sonlandırılır.Merhabalar,
Dövme İzi/Ameliyat izlerini hangi aşamada kontrol etmekteler acaba?
Online Envanter Değerlendirmesi aşamasından birkaç gün sonra olan Mülakatta mı ?
yoksa Ön Değerlendirme Muayenesi esnasında mı kontrol etmekteler?
Detaylı paylaşımınız için teşekkürler, başarılar
Merhaba, çok teşekkür ederim@fzy Merhaba, öncelikle size başarılar diliyorum. Ön Değerlendirme Muayenesi hakkında bir şey sormak istiyorum. Acaba oradaki değerlendirme çok mu katıydı? Sağlık kılavuzuna birebir mi uyuyorlar?
Örneğin, 2021 yılının sonunda yoğun spor yaptığım bir dönemde ayak eklemimde hafif bir rahatsızlık oluştu. Bu nedenle iki farklı doktora başvurdum; ikisi de farklı tanılar koydu. Röntgen çekildi ve sonuçta “hafif düzeyde inflamatuvar nitelikte bulgular” olduğu söylendi.
Bu durum beni biraz endişelendiriyor, bu yüzden o aşamadaki uygulamaları ve değerlendirmenin nasıl yapıldığını öğrenmek istedim.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.