Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Merhaba öncelikle tebrik ederim. Yara izi ve benler konusunda çok hassaslar mı acaba? Kedi tırmalaması gibi izler, veya nokta şeklindeki küçük benler veya çiller elenme sebebi midir?
Merhaba, teşekkür ederim ☺️

Benim kolumda hafif bir yanık izi, boynumda küçük et benler, bacağımda kedi tırmık izi vardı. Herhangi bir sorun yaşamadım. Ben konusunda büyüklüğüne ve konumuna daha çok dikkat ediyorlar. Bir adaya elindeki benini aldırıp gelmesi için ek süre vermişlerdi.

Umarım yardımcı olabilmişimdir 🫶🏻

• Like
Tepkiler: gunes ve DESA
Merhabalar,

Dövme İzi/Ameliyat izlerini hangi aşamada kontrol etmekteler acaba?
Online Envanter Değerlendirmesi aşamasından birkaç gün sonra olan Mülakatta mı ?
yoksa Ön Değerlendirme Muayenesi esnasında mı kontrol etmekteler?

Detaylı paylaşımınız için teşekkürler, başarılar
Merhaba oncelikle hangi ilana basvurdugunuzla alakali olarak degisen adimlar.
Merhabalar,

Dövme İzi/Ameliyat izlerini hangi aşamada kontrol etmekteler acaba?
Online Envanter Değerlendirmesi aşamasından birkaç gün sonra olan Mülakatta mı ?
yoksa Ön Değerlendirme Muayenesi esnasında mı kontrol etmekteler?

Detaylı paylaşımınız için teşekkürler, başarılar
merhaba kurul mülakatı günü kuruldan hemen önce kontrol ediyorlar

Merhaba, çok teşekkür ederim 🙏🏻

Ön değerlendirme muayenesi benim için pürüzsüz geçti. Denk gelen doktor da çok tatlı ve rahatlamamı sağlayan biriydi. Aslında genel olarak süreçte karşılaştığınız insanlar güler yüzlü ve yardımcı insanlar, bu konuda endişeniz olmasın.

Muayenede doktor ilk önce e-nabızımı detaylı inceledi, herhangi bir sorun yoktu o sebeple ekstra bir şey demedi. Daha sonra renk körlüğü testi, göğüs/sırt dinleme, güç testi (doktor güç uyguluyor, siz de ters güç uyguluyorsunuz gibi düşünün), kbb kontrolü gibi tetkikler yapıyor. Sorun görmediği takdirde hastane raporu için yönlendiriyor.

Bahsettiğiniz tanı için hiçbir fikrim yok. Ama doktorlar farklı tanı verdiyse, THY’deki doktor muhtemelen sghm onaylı hastaneden ek tetkik ister diye düşünüyorum. Ve oradaki sonucu kabul eder.

Umarım yardımcı olabilmişimdir 🙏🏻

Sürecinizde başarılar dilerim ☺️
Ben de teşekkür ederim, çok naziksiniz 🙏🏻

Yüz yüze İngilizce ve Kurul Mülakatı öncesinde; Boy-Kilo, Dövme ve Yara izi kontrolü yapılır. Boy-Kilo, Dövme veya Yara izi kontrolünden geçemezseniz süreciniz sonlandırılır.
Bir ay sonrasında çağırıyorlar diye biliyordum, birçok kişi de bu şekilde bahsetmekte

Konuyu açan kişideyi de kilo yüzünden bir sonraki ay için çağırmışlar, değiştiyse konu sahibinde neden süreci sonlanmamış
Konuyu açan kişideyi de kilo yüzünden bir sonraki ay için çağırmışlar, değiştiyse konu sahibinde neden süreci sonlanmamış
ben boy kilo yara izi kontrolünün işe alım sürecindeki sırasını söyledim. tekrar çağırmada ne kadar süre verirler bilmiyorum.

Anladığım kadarıyla alımlar için hala yeterli zaman varsa ve ortadaki durum değiştirebileceğiniz bir şey ise (kilo verme/alma, ben aldırma, geçmekte olan yara izi vb) süre veriliyor. Orada denk geldiğiniz görevliye de bağlı olabilir. Ama ben bu şekilde gözlemledim.

• Like
Tepkiler: seint ve gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.