Yeni sistemde süreç şu şekilde işliyor.

Adaylar tarih seçimi yaptıktan sonra DLR için planlanıyor. Ardından sizlere DLR için bir çalışma modülü gönderiliyor. DLR 1. gün gireceğiniz sınavdır.
2. gün ise adaylar psikometrik değerlendirme sınavına giriyor. Bu aşama için adaylara herhangi bir çalışma modülü gönderilmiyor. Tarafınıza sadece modülleri anlatan bir PDF gönderiliyor.

İlk gün sabah 8' de başlayan DLR süreci tahmini olarak öğleden sonra 3-4 arası bitiyor. (Yanınızda götürmeniz gereken bazı belgeler var. Bu 4 adet belge, ilgili mailde tarafınıza iletiliyor olacaktır).
2. gün sabah 8' de başlayan psikometrik süreci ise tahmini olarak 1-2 arası bitiyor. (Herhangi bir belge götürmeniz istenmiyor).

Süreç 2 günde tamamlanıyor. DLR'a düzenli bir şekilde alıştırmalar yaparak katılım sağlamanız faydanıza olacaktır.

Tüm aşamalarla ilgili bilgiler sizlere gönderilen mailde yer alıyor ama bunların dışında sormak istediğiniz varsa bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım.

Süreçlerinizde başarılar.

Merhabalar tekrar, cevap için teşekkürler. DLR-1 çalışma modülü ve Psikometrik Değerlendirme Sınavı bilgilendirme PDF'i hariç birkaç tips and tricks PDF i bulunuyor gönderilen emailde. Ben İngilizce sınav belgesi sunduğum için o aşamayı otomatik atlıyorum fakat DLR-1 için tarih planlaması ne zaman yapılıyor ilk başvuru sürecinden sonra? Bu konuda bir bilginiz veya tahmininiz var mı? Bahsetmiş olduğunuz 4 adet belge ile ilgili de herhangi bir şey yazmıyor tarafıma gelen emailde.

Merhabalar tekrar, cevap için teşekkürler. DLR-1 çalışma modülü ve Psikometrik Değerlendirme Sınavı bilgilendirme PDF'i hariç birkaç tips and tricks PDF i bulunuyor gönderilen emailde. Ben İngilizce sınav belgesi sunduğum için o aşamayı otomatik atlıyorum fakat DLR-1 için tarih planlaması ne zaman yapılıyor ilk başvuru sürecinden sonra? Bu konuda bir bilginiz veya tahmininiz var mı? Bahsetmiş olduğunuz 4 adet belge ile ilgili de herhangi bir şey yazmıyor tarafıma gelen emailde.
Aşağı yukarı 1 ay sürüyor. DLR tarih seçiminden sonra yaklaşık olarak 2-3 gün içinde planlamanız yapılıyor. O da yaklaşık olarak 2 hafta sonrasına süre veriyor. Fakat süreç, her bir aday için farklılık gösterebilir.

Merhabalar herkese, psikometrik sınavı için randevu oluşturdum. Saat olarak 8 yazılmış. Aynı zamanda çalıştığım için iş yerinden izin almam gerekiyor bu sınav ne kadar sürüyor yarım günde biter mi?

Merhabalar herkese, psikometrik sınavı için randevu oluşturdum. Saat olarak 8 yazılmış. Aynı zamanda çalıştığım için iş yerinden izin almam gerekiyor bu sınav ne kadar sürüyor yarım günde biter mi?
Yukarıda detaylıca anlatmıştım. Bir bakın isterseniz. Yine de söyleyeyim. Dlr da psikometrik de öğleden sonra 2 3 gibi bitiyor. Yani 6 saat civarında sürüyor diyebiliriz

Merhaba,

2. gün olacak sınava nasıl hazırlanabiliriz? Bununla ilgili herhangi bir çalışma dokümanı ya da CBT vs. bulunmamaktadır.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.