Arkadaşlar selam, açıklanan sonuçlarda Genel Yetenek barajı 18, İngilizce barajı 19. Ben 15'e 20 yapmışım bu sebeple elenmiştim zaten. Sürece devam eden arkadaşlara tekrardan başarılar dilerim, her şey gönlünüzce olsun. Ayrıca link için teşekkürler @gunesdogan :)

• Like
Tepkiler: admin ve gunes
Arkadaşlar selam, açıklanan sonuçlarda Genel Yetenek barajı 18, İngilizce barajı 19. Ben 15'e 20 yapmışım bu sebeple elenmiştim zaten. Sürece devam eden arkadaşlara tekrardan başarılar dilerim, her şey gönlünüzce olsun. Ayrıca link için teşekkürler @gunesdogan :)
Hakkınızda hayırlısı olsun daha çok alım yapılacak yeterki istikrarlı olun bir sonraki alımda girersiniz.

• Like
Tepkiler: oppy
Selamlar sonuç gelmiş sürecim olumsuz, geçen arkadaşlara başarılar

Genel yeteneği ve ingilizceyi geçmeme rağmen video mülakatı ben de geçememişim, geçen arkadaşlara başarılar diliyorum

• Like
Tepkiler: admin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.