Ü
Üye silindi 3874
Arkadaslar selam. Sonuclar bayramdan sonraya mi kaldi, sonucu gelen var mi ? Bugun ya da bayramda sonuc aciklanacagini dusunmuyorum
Umarim bugun gelir cok merakliyim bayram zor gececek bu gidisle her asama 2 hafta aliyorBüyük ihtimalle bayramdan sonraya kaldı. Ancak bir ihtimal bugün 17-18.00 arası gelebilir.
Bu hafta açıklanabilirOf ne zaman açıklanacaaakkk
Herkese merhaba, az önce sonuçların kariyer sayfasında açıklandığına dair bir mail geldi ancak sonuç sayfasını bulamadım. Kariyer sayfasında tam olarak nerede bilen var mı?
Bende bulamadım yok sanırım sistemsel bir sıkıntı benceArkadaslar selam. Sonuclar bayramdan sonraya mi kaldi, sonucu gelen var mi ? Bugun ya da bayramda sonuc aciklanacagini dusunmuyorum
Linki denedim, forumun yönlendirmesinde bir sorun var. Attığım linki kopyala yapıştır yapın.Aday Girişi
apply.turkishairlines.com
Site trafiği yoğun olduğu için tıklayıp biraz beklemeniz gerekiyor.
--https://apply.turkishairlines.com/w/thy/genel/sinav.sonuc.goruntuleme/aday.sonuc.liste.aspx
Bu linkten ulaşabildim, teşekkür ediyorum.Linki denedim, forumun yönlendirmesinde bir sorun var. Attığım linki kopyala yapıştır yapın.
mülakat sonucun görünüyor muBu linkten ulaşabildim, teşekkür ediyorum.
Hayır, mailde de yazdığı gibi yalnızca ilk aşamaya ait olan online genel yetenek ve ingilizce sınavlarının sonuçları var.mülakat sonucun görünüyor mu