THY Take Off Jr Video Mulakat Sonuclari

• Konbuyu başlatan Üye silindi 3874
  • Başlangıç tarihi
Arkadaslar selam. Sonuclar bayramdan sonraya mi kaldi, sonucu gelen var mi ? Bugun ya da bayramda sonuc aciklanacagini dusunmuyorum 😔

Büyük ihtimalle bayramdan sonraya kaldı. Ancak bir ihtimal bugün 17-18.00 arası gelebilir.

Of ne zaman açıklanacaaakkk

Herkese merhaba, az önce sınavın ilk aşamasının sonuçların kariyer sayfasında açıklandığına dair bir mail geldi ancak sonuç sayfasını bulamadım. Kariyer sayfasında tam olarak nerede bilen var mı?

Herkese merhaba, az önce sonuçların kariyer sayfasında açıklandığına dair bir mail geldi ancak sonuç sayfasını bulamadım. Kariyer sayfasında tam olarak nerede bilen var mı?

Site trafiği yoğun olduğu için tıklayıp biraz beklemeniz gerekiyor.

Merhaba herkese,kırmızı bir hata yazisi var ayrıca giriş sayfasında. Herkeste geçerli mi bu durum?

bulamadım nerede sonuçlar? link açılmıyor

Ben de bulamadım birkaç gün sonra tekrar bakacağım artık. Girebilirseniz buraya yazar mısınız?

siteye girdim fakat sadece genel yetenek ve ingilizce sonuçları var

mailde zaten genel yetenek ve ingilizce yazıyormuş, mülakat değil yani

@admin doğru yanlış ve baraj rakamları var . Yanlışlar doğruyu götürüyormu? Doğru adetlerim barajın üzeri ama şahsen geçip geçmediğimi anlamadım

Ya alay mı ediyorlar zaten genel yetenek sınavlarının sonucu öyle ya da böyle belli oldu, geçen geçti kalan kaldı. Doğru yanlış sayılarını napalım video mülakatları açıklayın. Çok saçma

Arkadaşlar anladığım kadarıyla açıklanan şeyin bir anlamı yok

Konuyu okuyanlar;