Aynı şekilde gerçekleşti benim için de. Olumsuz mail sürpriz oldu açıkcası. Şimdi olumlu mail alanlara giden olumsuz mail sonucunda bir yanlışlık mı var diye ümitlenmedim değil..
Sağlık olsun. Ben de bir ümitlendim ancak pek sanmıyorum tekrar olumlu bir dönüş olacağını. Sistemsel bir hata oldu herhalde bazı adaylara mail gönderilirken.

Ben 27 soru isaretleyebildim genel yetenek sınavından 22 sorudan emindim yetişmeyecegini anlayınca diğerlerini sallarken sistem kapandı. İngilizce ise 3 soru hariç emin olarak tamamını isaretledim olumlu sonuç aldım
Sizin sınavınız oldukça başarılı geçmiş, tebrik ediyorum. Umarım süreç istediğiniz gibi sonuçlanır. Sorumu cevaplandırdığınız için de teşekkür ederim :)

• Like
Tepkiler: sedacel

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.