THY Take Off Jr. Mülakat Daveti

• Konbuyu başlatan Xbebla
  • Başlangıç tarihi
Xbebla

Xbebla

HavaPersonel.Com
Video mülakat davetine göre 3 Türkçe 5 İngilizce soruyu 20 dakika içerisinde cevaplamamız gerekiyor. Tecrübesi olan arkadaşlar zorluk seviyesi ve içerik hakkında bilgi verebilir mi? Nasıl sorular soruyorlar?

A

ayse0

HavaPersonel.Com
O

oppy

HavaPersonel.Com
Merhaba herkese, İngilizce ve Genel Yetenek sınavlarında ortalama kaçar soru çözmüştünüz ve beklentiniz neydi? Özellikle video mülakat daveti alanlar cevaplayabilirse sevinirim. Davet alanlara da bundan sonraki süreç için başarılar dilerim :)

B

blockvv

HavaPersonel.Com
Merhaba herkese, İngilizce ve Genel Yetenek sınavlarında ortalama kaçar soru çözmüştünüz ve beklentiniz neydi? Özellikle video mülakat daveti alanlar cevaplayabilirse sevinirim. Davet alanlara da bundan sonraki süreç için başarılar dilerim :)
ben tüm soruları cevapladım genel yetenekte 7 soru yetişmedi ama onları salladım mecbur ingilizcede de 6 soruyu çözemeyip salladım diye hatırlıyorum sizin nasıldı olumsuz mu dönüş oldu

A

alexdeso

HavaPersonel.Com
Merhabalar. Bana da iki mail geldi ilki olumlu 17.20 civarında sms ile de bilgilendirdiler. 18.50 civarlarında da ikinci bir mail geldi. Olumsuz olduğuna dair. Önce mail attım ondan sonra da aradım. Görevli kadın şu an için İK’nın mesai saatlerinde olmadığını fakat konudan haberdar olduklarını söylediler. Pazartesiyi bekleyin dedi kadın sonrasında. Fakat ilk gelen mailde benim sınavım yarın olarak gözüküyor. Girebiliyorsanız yarın girersiniz tarzında bir cevap verdi. Anlayamadım bir türlü… Aynı sorunu yaşayıp farklı geri dönüşler alanlar var mıdır?

O

oppy

HavaPersonel.Com
ben tüm soruları cevapladım genel yetenekte 7 soru yetişmedi ama onları salladım mecbur ingilizcede de 6 soruyu çözemeyip salladım diye hatırlıyorum sizin nasıldı olumsuz mu dönüş oldu
Genel Yetenek sınavında 18 soru cevapladım ve cevapladıklarımdan emin gibiyim. İngilizcede de hepsini çözdüm ancak emin olmadıklarım var. Evet, olumsuz dönüş oldu bana. Gelen mailde skor yazmadığı için ben de genel olarak davet alanların sınav durumunu merak ettim.

B

blockvv

HavaPersonel.Com
Genel Yetenek sınavında 18 soru cevapladım ve cevapladıklarımdan emin gibiyim. İngilizcede de hepsini çözdüm ancak emin olmadıklarım var. Evet, olumsuz dönüş oldu bana. Gelen mailde skor yazmadığı için ben de genel olarak davet alanların sınav durumunu merak ettim.
evet yazmiyor maalesef şeffaflık için sonucumuz da söyleselerdi iyi olurdu ancak yanlış doğruyu götürmüyo keşke genel yetenekte boş soru bırakmasaydınız hiç

O

oppy

HavaPersonel.Com
evet yazmiyor maalesef şeffaflık için sonucumuz da söyleselerdi iyi olurdu ancak yanlış doğruyu götürmüyo keşke genel yetenekte boş soru bırakmasaydınız hiç
Evet haklısınız. Yaptığım sorulardan emin olabilmek için fazla vakit harcadım boş bıraktıklarımı dolduramadım bile maalesef. Yapacak bir şey yok artık sağlık olsun. Sizin sonucunuz nasıl?

B

blockvv

HavaPersonel.Com
Evet haklısınız. Yaptığım sorulardan emin olabilmek için fazla vakit harcadım boş bıraktıklarımı dolduramadım bile maalesef. Yapacak bir şey yok artık sağlık olsun. Sizin sonucunuz nasıl?
evet doğru sağlık olsun benim olumlu ama mülakatım yarın ve asla hazır değilim pek ümitli de değilim en azından 2 gün önceden söyleselerdi ve çoğu kişinin mülakatı salı olacakmış onların çalışma şansları da olacak bizim tecrübelerimizden yararlanma şansları da olacak, nasıl değerlendirecekler bilmiyorum ama benim açımdan biraz haklısızlık oldu gibi duruyor

O

oppy

HavaPersonel.Com
evet doğru sağlık olsun benim olumlu ama mülakatım yarın ve asla hazır değilim pek ümitli de değilim en azından 2 gün önceden söyleselerdi ve çoğu kişinin mülakatı salı olacakmış onların çalışma şansları da olacak bizim tecrübelerimizden yararlanma şansları da olacak, nasıl değerlendirecekler bilmiyorum ama benim açımdan biraz haklısızlık oldu gibi duruyor
Haklısınız, mülakatların herkes için farklı günlerde olması gerçekten çok kötü olmuş. Forumda mülakat için örnek birkaç soru gördüm. Onlara da bakarsınız fikir vermesi açısından. Umarım sonucunuz başarılı olur, yarın için de başarılar dilerim :)

H

hamarat

HavaPersonel.Com
Aynı şekilde gerçekleşti benim için de. Olumsuz mail sürpriz oldu açıkcası. Şimdi olumlu mail alanlara giden olumsuz mail sonucunda bir yanlışlık mı var diye ümitlenmedim değil..

A

Ahmet Burak KİBAR

HavaPersonel.Com
Video mülakat davetine göre 3 Türkçe 5 İngilizce soruyu 20 dakika içerisinde cevaplamamız gerekiyor. Tecrübesi olan arkadaşlar zorluk seviyesi ve içerik hakkında bilgi verebilir mi? Nasıl sorular soruyorlar?
Ve 30 saniye düşünme süremiz var, düşünürken kamera açık olmak zorunda mı?

A

Ahmet Burak KİBAR

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar video mülakat için 30 saniye düşünme süresi ve 120 saniye cevap süresi vermişler, düşünme süresi içinde kamera açık olacak mı?

admin

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar video mülakat için 30 saniye düşünme süresi ve 120 saniye cevap süresi vermişler, düşünme süresi içinde kamera açık olacak mı?
Kapalı oluyor. Yani kayıt almıyor ancak düşünme süresi 30 saniye falan çok kısa oluyor.

Kullanıcı adınızı bir mahlas ile değiştirin.

Xbebla

Xbebla

HavaPersonel.Com
Haklısınız, mülakatların herkes için farklı günlerde olması gerçekten çok kötü olmuş. Forumda mülakat için örnek birkaç soru gördüm. Onlara da bakarsınız fikir vermesi açısından. Umarım sonucunuz başarılı olur, yarın için de başarılar dilerim :)
Ay ben göremedim neler acaba sorular

A

Ahmet Burak KİBAR

HavaPersonel.Com
Kapalı oluyor. Yani kayıt almıyor ancak düşünme süresi 30 saniye falan çok kısa oluyor.

Kullanıcı adınızı bir mahlas ile değiştirin.
Bilgilendirme için teşekkür ederim

T

tüccar

HavaPersonel.Com
Take of jr ilk sınavı geçip bugün mail gelen mülakat daveti alan arkadaşlar sınav hakkında düşünceleriniz nedir sınav nasıl oluyor 5 soru İngilizce 3 soru Türkçe yazıyor bilen cevaplayabilir mi ?

S

sedacel

HavaPersonel.Com
Ben 27 soru isaretleyebildim genel yetenek sınavından 22 sorudan emindim yetişmeyecegini anlayınca diğerlerini sallarken sistem kapandı. İngilizce ise 3 soru hariç emin olarak tamamını isaretledim olumlu sonuç aldım

H

hamnet

HavaPersonel.Com
bu sene içerisinde tekrar alım olur mu yoksa seneye mi kalır ?

Konuyu okuyanlar;