Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var, şimdi bu heyet raporu ve istenen rapor sonuçlarını götürdükten sonra THY Sağlık Müdürlüğünde süreç nasıl ilerliyor? Yani orada tekrardan bizi muayene mi ediyorlar yoksa getirilen sonuçlara mı bakılıyor. Bilgisi olan bilenler yazarsa sevinirim.

Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var, şimdi bu heyet raporu ve istenen rapor sonuçlarını götürdükten sonra THY Sağlık Müdürlüğünde süreç nasıl ilerliyor? Yani orada tekrardan bizi muayene mi ediyorlar yoksa getirilen sonuçlara mı bakılıyor. Bilgisi olan bilenler yazarsa sevinirim.
Tahmin yürütüyorum herhangi kesin bir bilgiye sahip değilim. Randevu saat aralığı kısa ve aynı saatlere yalnızca 1 kişi alınmıyor (ben randevu değiştirirken bakmıştım önceden başkasının aldığı saate başkası da alabiliyordu randevu yani süre kısa uzun bir muayene süreci yapamazlar). Yüksek ihtimalle tetkiklere, kurul sonucuna bakılıp genel geçer bir muayene (vücut kontrolu falan )yapılıp geçilir.

• Like
Tepkiler: anonymouswasd
Sağlık müdürlüğünde günü gelip gidenler nelere bakılıyor napılıyor süreç nasıl bilgi verebilir mi arkadaşlar?

Arkadaşlar merhaba. Hala bu başlığı takip eden var mı bilmiyorum. Take Off Jr ile Uzman Yardımcısı olarak girenler aldıkları maaşı bir aralık belirterek söyleyebilir mi?

Arkadaşlar merhaba. Hala bu başlığı takip eden var mı bilmiyorum. Take Off Jr ile Uzman Yardımcısı olarak girenler aldıkları maaşı bir aralık belirterek söyleyebilir mi?
Sadece hayatta kalmaya yetecek kadar maaş verdiklerini biliyorum. Süreci geçenlerden vazgeçecek gibi olanlar oldu. İlerleyen dönemlerde maaşların iyi olacağı konusundaki umut ile devam ettiler. Asgari ücret 11 bin ken 20 civarıydı şu an 30 küsür veriyolardır yıl sonuna kadar da değişmez. Başlangıçta borcunuz varsa borç kapatma gibi yada kenara ayırabileceğiniz bi para kazanmayacaksınız. Bu şartlar zorlayıcı. Yetkililerin bunu gözden geçirmesi gerekiyor ama işe alım sürecinin uzunluğunu on yıldır değiştirmek hızlandırmak için bir şey yapmadılarsa bu duruma da bi çözüm gelmeyeceği muhtemel. Herkesin gönlünce olsun.

• Like
Tepkiler: noneofyourbusiness
take off jr'a başvurdum ve benim sürecim şu şekilde ilerledi:

- genel yetenek ve ingilizce sınavı
- video mülakat
- grup mülakatı
- ingilizce ve İK/Birim mülakatları (kurul mülakatı) ve bu son adımdan sonuç bekliyorum.
merhaba, video mülakat aşamasında ne tarz sorular vardı hatırlıyor musunuz ?

• Like
Tepkiler: bilalc
Sadece hayatta kalmaya yetecek kadar maaş verdiklerini biliyorum. Süreci geçenlerden vazgeçecek gibi olanlar oldu. İlerleyen dönemlerde maaşların iyi olacağı konusundaki umut ile devam ettiler. Asgari ücret 11 bin ken 20 civarıydı şu an 30 küsür veriyolardır yıl sonuna kadar da değişmez. Başlangıçta borcunuz varsa borç kapatma gibi yada kenara ayırabileceğiniz bi para kazanmayacaksınız. Bu şartlar zorlayıcı. Yetkililerin bunu gözden geçirmesi gerekiyor ama işe alım sürecinin uzunluğunu on yıldır değiştirmek hızlandırmak için bir şey yapmadılarsa bu duruma da bi çözüm gelmeyeceği muhtemel. Herkesin gönlünce olsun.
Su an nasıldır

İşe giren arkadaşlar şu an aldığınız maaşlar hakkında ortalama bir rakam verebilir misiniz? Kasımda başladığınızda ne kadar aralığındaydı? Ocak zammında ne kadar yükseldi? İşe girmek için bekleyenlere bir fikir olur.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.