Ben teknik olarak seçmiştim. Ben mülakata girdiğimde bana Yatırım fonksiyonu olduklarını teknik bir alandan olduğunu falan dediler. Teknik bir soru sormadılar. Tek sordukları excel biliyor muyum diye? Ama mülakatım olumsuz. Karakterim de mi kötü acaba 😅

• Like
Tepkiler: hasan98
arkadaşlar merhaba. durumum hakkında daha net bi fikre sahip olmak için soruyorum. take off j. ik birimine başvurmuştum ancak kurul mülakatından sonra birim mülakatı olmadı ben de. ayrıca take off ik dan geri dönüş alan oldu mu ona göre beklentilerimi ayarlamak isterim. teşekkür ederim
Mail aldınız mı siz de?

Bir hanım tanıdığıma bugün olumlu dönüş yapıldı, aksine bana negatif dönüş yapıldı. Tanıdığım kişinin bu akademik ve İngilizce başarları ile benim önüme geçmiş olabileceğine pek inanmıyorum. Kadın kontenjanından girdiğine inanıyorum. Okuduğum kadarıyla çoğu kişiye de bugün negatif dönüş yapılmış. Mutsuzum, firmaya bugüne kadar toplam 3 kere başvuru yapmıştım, hepsinde reddedildim. Bir daha başvursam ve mülakata davet edilsem bile gülen bir yüzle ve hevesle konuşabileceğime artık inanmıyorum. Kabul edilen arkadaşları tebrik ederim. Gene de her ne kadar sakinlemeye çalışsam da sinirim ve gerginliğim geçmiyor. Forum sakinlerinin alternatif iş başvuruları konusundaki önerilerine açığım.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.