Bana da şu anda olumsuz maili geldi, forumu çok sonra keşfettim ama burada cidden bir dayanışma ortamı kurulmuş. Şu an olumsuz sonucunu girecek tüm dostlara üstüme vazife olmasa da şunu söylemek istiyorum hepimizin rızkı var, hepimizinki bir yerde bizi bekliyor. Umarım kabul edilenler ve bizlerin de her şey gönlünce olsun. Açıkçası sonucu beklerken çok yoruldum. Hayat kısa hiçbir şey için değmez. Hayırlısı olsun herkese

selam herkese, bana da olumsuz mail gelmiş. gerçekten çok uzun bir süreçti. adanaya mülakata gitmek, 2 ayrı birim mülakatına girmek, online girdiğimiz sınavlar vs. üstelik hepsi çok da olumlu geçen aşamalardı. en son belge kontrolü mailinden sonra çok da pozitiftim. ama bilmediğimiz bir matematiği var sanırım sürecin. o yüzden hepinizi anlayabiliyorum. umarım hepinizin b,c,d planları çoktan vardır ve hep olur. şimdiye kadar ki desteğiniz için hepinize çok teşekkürler. umarım yeni başlayacaklar için de çok güzel bir süreç olur

• Like
Tepkiler: admin
Olumsuz sonuçlanan arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu son alım değildi bunu unutmayın. Her yıl defalarca alım yapılıyor bir sonraki süreçte olumlu olacaktır. Bir sonraki ilana kadar varsa eksiğiniz giderin yok ise sadece bekleyin.

Gelecek senelerde büyüme doğrultusunda çok personel alımı yapılacak elbet olumlu sonuç alacaksınız. Bu zaman zarfında iş ihtiyacınız var ise idareten diğer firma ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.

Olumsuz sonuçlanan arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu son alım değildi bunu unutmayın. Her yıl defalarca alım yapılıyor bir sonraki süreçte olumlu olacaktır. Bir sonraki ilana kadar varsa eksiğiniz giderin yok ise sadece bekleyin.

Gelecek senelerde büyüme doğrultusunda çok personel alımı yapılacak elbet olumlu sonuç alacaksınız. Bu zaman zarfında iş ihtiyacınız var ise idareten diğer firma ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.
Teşekkür ederiz admin ❤️ kendi adıma eksik olan kısmı ben bilmiyorum bir sonrakinde neye çalışmalıyım hatta bana görüşme anında çok güzel cevapların yeterli demişlerdi ben konuya %100 hakim değilim dediğimde. Daha sonra zaten belge istemeleri bayağı yükseltmişti beni “ah yaşasın galiba kabul ediliyorum” diye. Bazen sonlar istemediğimiz gibi bitiyor üzücü olsa da. Hakkımızda hayırlısı buymuş demek ki. Kazanan arkadaşlara başarılar, bizler içinde çok güzel şeyler olması dileğiyle. Kendinize iyi bakın sağlıkla kalın 🌸

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.