Merhaba arkadaşlar bugün gün içiersinde mail alanlar olursa biz bekleyenlere de buradan bildirebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim

Edit: Bugün de mail gelmedi bana.

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: pcan
arkadaşlar merhaba, ben de kabul maili aldım planlama departmanı için. Almayan arkadaşlar için yazıyorum moralinizi bozmayın, yukarıda da dendiği gibi herkese aynı anda mail atılamıyor. Bana kasım başındaki hafta en geç belli olur demişlerdi. Yakın arkadaşıma da aynı şeyi söylemişler. Belki de mülakat tarihiyle ilgilidir ben arkadaşımdan 10 gün önce girmiştim o ekim ayında girdi mülakata. Biz bununla alakalı olduğunu düşünüyoruz.
Bugün mü geldi hocam mail ve saat kaçta. Tebrik ederim şimdiden

Uçuş eğitim bakanlığı’ndan veya kalite’den dönüş alan oldu mu? Henüz mail alamayanlardanım.

Online Birim mülakatına girip sonuç maili alan var mı?

arkadaşlar merhaba. durumum hakkında daha net bi fikre sahip olmak için soruyorum. take off j. ik birimine başvurmuştum ancak kurul mülakatından sonra birim mülakatı olmadı ben de. ayrıca take off ik dan geri dönüş alan oldu mu ona göre beklentilerimi ayarlamak isterim. teşekkür ederim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.