ben de umudunuzu kırmak istemem ama aklın yolu bir gibi gözüküyor. İş teklif süreci değerlendirme süreci gibi değil, bir sonuç. Elde hazır datalar var, gereken sadece göndermek. Diğer yanda her şey 1 saat için oldu bitti gibi görünüyor, öğleden sonra herhangi bir mail akışı sağlanmadı. Hakeza bugün de mail alan yok bildiği kadarı ile. Sonuç olarak şu an olumsuz tekliflerin gelmemesinin sebebi yedek alımlar için gibi görünüyor. Keşke sizin dediğiniz gibi olsa, çok düşü bir ihtimal de olsa bugün için umudum biraz vardı, ancak artık o da yok. Yolun sonu değil tabii ki, gemilerin yakmanın bir anlamı yok bu arada. Hayat devam ediyor :)
Buna kısmen katılmıyorum aslında. Bu dedikleriniz doğrultusunda kabin memurluğu ilanına başvuran ve süreci olumlu olan tüm adayların, olumlu haberlerini aynı anda alması gerekmez mi? Sonuçta o da bir süreç ve birçok kişi aynı anda mülakatlara, sınavlara giriyor. Ama gün geçtikçe görüyoruz ki sürekli olarak olumlu ve olumsuz dönüşler gelmeye devam ediyor. Ya da ben kendi hevesimi kırmamak için böyle düşünüyorum bilemiyorum.

• Like
Tepkiler: pcan
Arkadaşlar merhaba. Benimde olumlu dönüş alan arkadaşlara bir sorum olucaktı. Heyet raporu için İstanbul içi bazı özel hastaneleri aradım. Bilinen bir hastane grubu 5 hekimli rapor için baya yüksek fiyat verdi. Kimi hastanelerde doktor yok ya da izinli veremiyoruz gibi şeyler söylediler. Telefonda kaç gün geçerliliği var gibi şeyleri söyleyemiyoruz diyen de oldu. Sizin bildiğiniz güvenilir bir hastane var mı? Devletten almak uzayabilir diye emin olamıyorum. Rapor alanlarınız olduysa diye öncesinde size bir sormak istedim.
Ek olarak, özellerde e-devlete düşmüyormuş sanırım. Şirket için sorun oluşturur mu acaba?
mailde özel veya devlet hastanesi diyordu. özellikle devlet hastanesi yazmıodu bnde

arkadaşlar merhaba, ben de kabul maili aldım planlama departmanı için. Almayan arkadaşlar için yazıyorum moralinizi bozmayın, yukarıda da dendiği gibi herkese aynı anda mail atılamıyor. Bana kasım başındaki hafta en geç belli olur demişlerdi. Yakın arkadaşıma da aynı şeyi söylemişler. Belki de mülakat tarihiyle ilgilidir ben arkadaşımdan 10 gün önce girmiştim o ekim ayında girdi mülakata. Biz bununla alakalı olduğunu düşünüyoruz.

• Like
Tepkiler: hasan98
arkadaşlar merhaba, ben de kabul maili aldım planlama departmanı için. Almayan arkadaşlar için yazıyorum moralinizi bozmayın, yukarıda da dendiği gibi herkese aynı anda mail atılamıyor. Bana kasım başındaki hafta en geç belli olur demişlerdi. Yakın arkadaşıma da aynı şeyi söylemişler. Belki de mülakat tarihiyle ilgilidir ben arkadaşımdan 10 gün önce girmiştim o ekim ayında girdi mülakata. Biz bununla alakalı olduğunu düşünüyoruz.
İnşallah dediğiniz gibidir bizlere de olumlu mailler gelir hepimizin bu habere çok ihtiyacı var 🙏 sizler içinde her şey her zaman gönlünüzce olsun 🌸

• Like
Tepkiler: lolipopp
Beynim aşınmıştı. teşekkür ederim yazdığınız çok iyi geldi. Başarılar diliyorum 😊

• Like
Tepkiler: lolipopp
günlerdir bana en iyi gelen şey desem şu mesajınız için? gerçekten çok açıklayıcı oldu. desteğiniz için teşekkürler ve tebrik ederim 🌸umarım hayal ettiğinizden de güzel bi yolculuk olur sizinki de

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.