Süreç nasıl sonlanır bilemiyorum ama 5-6 aydır beklyenler var. THY nin en azından insanlara bir açıklama borcu var. Olumlu olanlara zaten mail gitti. Olumsuzsada bir teşekkürle süreci anlatmalıdır. Yoksa bu bekleyiş çok daha sürer.

Süreç nasıl sonlanır bilemiyorum ama 5-6 aydır beklyenler var. THY nin en azından insanlara bir açıklama borcu var. Olumlu olanlara zaten mail gitti. Olumsuzsada bir teşekkürle süreci anlatmalıdır. Yoksa bu bekleyiş çok daha sürer.
Kesin bilgim yok ancak kimseye henüz olumsuz mail gittigini duymadım, tahminimce olumlu gidenler için verilen sürenin sonunda eğer yedek bir alım olmayacaksa bizlere de sonuç iletilecek. Artık olumlu olacagini da düşünmüyorum. Tabi sizin süreciniz için farklı olabilir.Hayirlisi olsun hepimiz için

arkadaşlar 7-8 farklı bölüm ve 2 farklı ilan var. değerlendirme süreci ve mail iletimleri haliyle vakit alıyordur diye düşündüğüm için olumsuzluğa kapılmamak gerektiğine inanıyorum. ekim sonu denildi, bugün yarın beklemekte fayda var bence

arkadaşlar 7-8 farklı bölüm ve 2 farklı ilan var. değerlendirme süreci ve mail iletimleri haliyle vakit alıyordur diye düşündüğüm için olumsuzluğa kapılmamak gerektiğine inanıyorum. ekim sonu denildi, bugün yarın beklemekte fayda var bence
ben de umudunuzu kırmak istemem ama aklın yolu bir gibi gözüküyor. İş teklif süreci değerlendirme süreci gibi değil, bir sonuç. Elde hazır datalar var, gereken sadece göndermek. Diğer yanda her şey 1 saat için oldu bitti gibi görünüyor, öğleden sonra herhangi bir mail akışı sağlanmadı. Hakeza bugün de mail alan yok bildiği kadarı ile. Sonuç olarak şu an olumsuz tekliflerin gelmemesinin sebebi yedek alımlar için gibi görünüyor. Keşke sizin dediğiniz gibi olsa, çok düşü bir ihtimal de olsa bugün için umudum biraz vardı, ancak artık o da yok. Yolun sonu değil tabii ki, gemilerin yakmanın bir anlamı yok bu arada. Hayat devam ediyor :)

merhaba arkadaslar olumlu teklif alanlar icin soruyorum, istenilen belgelerle ilgili mail aldiniz mi? aldiysaniz yazabilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba. Benimde olumlu dönüş alan arkadaşlara bir sorum olucaktı. Heyet raporu için İstanbul içi bazı özel hastaneleri aradım. Bilinen bir hastane grubu 5 hekimli rapor için baya yüksek fiyat verdi. Kimi hastanelerde doktor yok ya da izinli veremiyoruz gibi şeyler söylediler. Telefonda kaç gün geçerliliği var gibi şeyleri söyleyemiyoruz diyen de oldu. Sizin bildiğiniz güvenilir bir hastane var mı? Devletten almak uzayabilir diye emin olamıyorum. Rapor alanlarınız olduysa diye öncesinde size bir sormak istedim.
Ek olarak, özellerde e-devlete düşmüyormuş sanırım. Şirket için sorun oluşturur mu acaba?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.