Arkadaşlar bana geri dönüş yapmadılar bu başlama tarihi mevzusunda. Ben 16 Kasım seçtim ancak 27 kasima değiştirmem sorun olmayacak ise değiştireceğim. Çünkü Ev vs işleri ve heyet raporu işi biraz vaktimi alacak. Siirt'te şuan KBB doktoru yok rapor alamıyorum. Bilgisi olan biri yardımcı olursa çok sevinirim

Beklemede olanlar var ya bir siz değilsiniz 😂 ama olumsuz diye düşünüyorum ben çünkü teklif mailleri atıldı zaten

Arkadaşlar bana geri dönüş yapmadılar bu başlama tarihi mevzusunda. Ben 16 Kasım seçtim ancak 27 kasima değiştirmem sorun olmayacak ise değiştireceğim. Çünkü Ev vs işleri ve heyet raporu işi biraz vaktimi alacak. Siirt'te şuan KBB doktoru yok rapor alamıyorum. Bilgisi olan biri yardımcı olursa çok sevinirim
değiştirdinizmi

Bende değiştirdim. Değiştirince bişi olmuo yeni bir mail gelmişti işe başlama tarihi diye. Şuan geçti zaten 30 ekim 12ye kadar seçilcek yazıo bnde

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.