Arkadaşlar, işe başlama tarihi ile ilgili mail dönüşü aldım. En erken işe başlama tarihinin 16 Kasım olduğu, ihbar vb mücbir sebepleri olan adayların manuel olarak işe başlama tarihi seçmeleri gerektiği ve 10 iş günü ibaresinin dikkate alınmamasını rica etmişler. Buna göre en erken 16 Kasımı seçmeniz gerekiyor.
Merhaba, haber verdiğiniz için çok teşekkürler. Bende ardınızdan mail atmıştım ama cevap alamadım. Süreçte farklı sorularımız olursa diye sormak istiyorum. Mailinizi yurtiçiistihdam adresine mi ilettiniz? Ben en son gelen maildeki adrese ilettim ve sanırım yanlış oldu. Ondan teyit etmek istedim.

Merhaba, haber verdiğiniz için çok teşekkürler. Bende ardınızdan mail atmıştım ama cevap alamadım. Süreçte farklı sorularımız olursa diye sormak istiyorum. Mailinizi yurtiçiistihdam adresine mi ilettiniz? Ben en son gelen maildeki adrese ilettim ve sanırım yanlış oldu. Ondan teyit etmek istedim.
merhaba işteklifi mail adresine yazmıştım dönüşü de oradan aldım.

Mailime donus yaptilar 16 kasim dan once baslanamadigini sistemin ona gore ayarlandigini is teklifi mailineeki 10 isgunu ibaresine dikkat etmemem gerektiği soylendi fotoğraf yukleyemiyorum ancak ozelden teyit edebilirim size isterseniz mail ss ini

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.