Aslında önemli bir konuda bu aşamaya kadar referansı olmayan varmı o önemli yani bu aşamaya referanslamı gelindi. Tabiki 1. asamadan sonra sormayada cekiniyoruz ama bu da önemli herkesden güncelleme isteyip istenmediğini anlamak acisindan
Sizde kalitede olduğnuz için yazıyorum. Kaliteye alındınız mı acaba? Henüz kaliteye alınan kimseyi görmedim

arkadaşlar o kadar heyecanlı ve stresliyim ki size anlatamam :) ben de 15 gün önce belge kontrol maili aldım ancak afetzede istihdamı kapsamında, ve pazarlama bölümü altında görüşmeler yaptım hepinize toplu cevap vermiş olayım. anlayamadığım 1 konu var. afetzede istihdamı ve jr take off istihdam süreci sanıyorum birlikte yönetiliyor. ama olumlu olan kişiler hep farklı zamanlarda mail almış. umudu kesmek istemiyorum ancak neden henüz dönüş almadığımızı merak ediyorum baya

arkadaşlar selam herkese. ben hala bir dönüş almadım olumlu veya olumsuz, sıra ile mi dönüyorlar bilginiz var mı? halen mail bekleyen arkadaşlar var mı benim gibi? sizce thy ik mailine ulaşarak sormakta fayda var mı yoksa ay sonuna kadar beklemeli miyiz?
Merhaba ben de sizin gibiyim herhangi bir mail almadım. Kendim mail atma konusunda da çok kararsız kaldım. Pazartesi gününe kadar bekleyeceğim ama gelmezse mail atıp soracağım

Merhaba ben de sizin gibiyim herhangi bir mail almadım. Kendim mail atma konusunda da çok kararsız kaldım. Pazartesi gününe kadar bekleyeceğim ama gelmezse mail atıp soracağım
ben mail attım. geri dönüş olduğu takdirde sizi de bilgilendiriyor olurum burdan. ama görüyorum ki belge kontrolü sürecinden geçen çoğu arkadaşımız olumlu dönüş almış. o yüzden en kısa zamanda biz de geri dönüş alırız diye düşünüyorum

ben mail attım. geri dönüş olduğu takdirde sizi de bilgilendiriyor olurum burdan. ama görüyorum ki belge kontrolü sürecinden geçen çoğu arkadaşımız olumlu dönüş almış. o yüzden en kısa zamanda biz de geri dönüş alırız diye düşünüyorum
Belge kontrolü maili almayan var mı? Ben herkes aldı sanıyordum

Çok teşekkür ederim umarım biz de bir an önce olumlu maili görebiliriz.

• Like
Tepkiler: pcan

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.