Bu başlık altında Afetzede Adaylara Yönelik İstihdam Sürecini konuşuyoruz değil mi? Farklı şeylerden konuşuyoruz gibi hissettim :)

Bu başlık altında Afetzede Adaylara Yönelik İstihdam Sürecini konuşuyoruz değil mi? Farklı şeylerden konuşuyoruz gibi hissettim :)
Take off jr iş ilanı başlığı altında açtık konuyu ama fark ettiğim kadarıyla afetzede adaylara yönelik istihdam süreci de oldukça benzer bir şekilde ilerliyor başvuru için gereken isterler sonucunda alınacak ünvanlar ve işe alım yapılan birimler aynı(take off jr daki başvurabilen birimlerle afetzede iş ilanında başvurabilen birimler aynı). Birebir aynı işe alım sürecinden geçmesek dahi oldukça benzer, aynı anda mülakatların açıklanıp beraber işe başlama yapılacağını düşünüyorum (şahsi görüşüm tabi ki herhangi bir içerden bilgiye sahip değilim.)

• Like
Tepkiler: pcan
şuradan maile bildirim geldikçe açıklandı sanıp heyecanlanan bir tek ben miyim acaba? :D her seferinde düşüyorum

• Like
Tepkiler: glavredir
Ama artık gerçekten açıklasınlar kaç gündür burada nöbetteyiz:D
Daha önce de THY gibi çok büyük olarak nitelendirebileceğimiz şirketlerin süreçlerine dahil olmuştum geçmişte de harp okulu içinde bir süreçten geçmişliğim oldu ama hiç birinde bu kadar çok bekleme yaşamamıştım, genel süreç(en başından sonuna kadar) oldukça uzun sürüyor buda bir deneyim tabii ama bitse de artık herkes rahatlasa :D

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.