Arkadaşlar, 15 gün önce açılan bir konu olmasına rağmen en yüksek görüntülenme alan başlıklardan bir tanesi. "Take off -jr kurul mülakat sonuçları" gerçekten de bu kadar fazla kişimiyiz diye öğrenmek adına şuan take off-jr süreci devam eden adaylar. "+" veya herhangi bir işaret ile kendini belli edebilir mi. Bu kadar kalabalık olması da açık söyleyeyim biraz ürkütücü.
- "+"

Arkadaşlar, 15 gün önce açılan bir konu olmasına rağmen en yüksek görüntülenme alan başlıklardan bir tanesi. "Take off -jr kurul mülakat sonuçları" gerçekten de bu kadar fazla kişimiyiz diye öğrenmek adına şuan take off-jr süreci devam eden adaylar. "+" veya herhangi bir işaret ile kendini belli edebilir mi. Bu kadar kalabalık olması da açık söyleyeyim biraz ürkütücü.
- "+"
Endişeni anlayabiliyorum ama bence korkma sonuçta bir sürü farklı birimden görüşmelere girdik, ki hepimiz aynı şehirde bile yaşamıyoruzdur. Ankara'dan, İstanbul'dan bir sürü alım yapılacak. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun🌸 +

• Like
Tepkiler: glavredir
Kalabalık olmasını oldukça normal buluyorum nerdeyse tüm birimler için alım yapılacak genel başvuru gibi bir şey neticede Mülakat süreci de 10 iş günü boyunca sürdü sabahtan akşama kadar normal yani. "+"

Mülakatlar 10 gün sürüyo denmiş ama o kadar uzun sürdüğünü bilmiyodum açıkcası. 25 26 Eylül dışında, take-off jr ile mülakata giren var mı arkadaşlar?

Mülakatlar 10 gün sürüyo denmiş ama o kadar uzun sürdüğünü bilmiyodum açıkcası. 25 26 Eylül dışında, take-off jr ile mülakata giren var mı arkadaşlar?
en az 5 gün sürdüğüne eminim takvimimde seçebiliyordum çünkü ama 2. hafta olayını yukarda da belirttiğim gibi oradaki bir görevli beyefendiden duydum önümüzdeki cumaya kadar devam edip mülakatlar tamamlanıcak demişti.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.