aynen benim de 40-45 dakika ik ve birim sürdü. İngilizce de 10-15 dk civarıydı. Umarım hepimizin sonuçları gönlüne göre olur vakit daraldıkça heyecanım artıyor buraya yazasım geliyor :)
Oldukça iyi anlıyorum bende artık sonucu almak için sabırsızlanıyorum olumsuz durumunda başka yerlere bakınmak lazım ve zaman daralıyor iyice :D

Arkadaşlar en fazla gözlem alan başlıklardan birisi thy take off

Ben ik ve birimde çoğu şeyden bahsedemedim, hep daha evvelki staj ve projelerimden bahsettim. Fakülte birinciliği, klüp başkanlığı veya sosyal sorumluluk projeleri gibi şeyleri anlatamadım heyecandan. Onlar da sormadı, çıktığımda gülerken yakaladım kendimi. Yaklaşık benim de 30-35 dk arasında sürdü fakat benden önce giren adayın yaklaşık 20 dakika sürmüştü. İngilizce mülakatım ise tam tamına 6 dakika 40 sn sürdü.
Evet staj ve projeler üzerine bende de çok durdular mülakatımın en az %70 lik bir kısmı staj proje deneyimler aldığımız aksiyonlar falan gibisinden gitti

Evet benden önce giren adayın da baya kısa sürdüğünü hatırlıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım sonuç güzel gelir insan orada heyecandan gerçekten anlatamıyor bazı şeyleri. Beni ilk İngilizce'ye aldılar elim tir tir titriyordu kadın sakin olabilirsin falan dedi İngilizce:D

Arkadaşlar en fazla gözlem alan başlıklardan birisi thy take off

Ben ik ve birimde çoğu şeyden bahsedemedim, hep daha evvelki staj ve projelerimden bahsettim. Fakülte birinciliği, klüp başkanlığı veya sosyal sorumluluk projeleri gibi şeyleri anlatamadım heyecandan. Onlar da sormadı, çıktığımda gülerken yakaladım kendimi. Yaklaşık benim de 30-35 dk arasında sürdü fakat benden önce giren adayın yaklaşık 20 dakika sürmüştü. İngilizce mülakatım ise tam tamına 6 dakika 40 sn sürdü, ingilizce mülakatım istediğim gibi geçti, daha çok özet 4 yılımı ve kişilik özelliklerimden bahsettim. Benim bir arkadaşım 5 ay süren ve son aşama olan onay sürecinde olumsuz dönüş aldı bir savunma sanayii şirketinden bu sebeple mülakatım iyidi veya kötüydü gibi bir şey söylemek bile beni endişelendiriyor açıkçası. Allahın izniyle 4-5 güne max açıklanacak zaten, şirket güzel ve ülkemizi temsil eden bir şirket biz de inşallah güzel bir şekilde bu aileye dahil oluruz. En stresli aşamalar burası, hepimize gönül rahatlığı ve gönlünüzdekini hayırlı kılacak haberler gelir inşallah.
Bu arada kesinlikle katılıyorum süreç uzadıkça insanın olumsuzluğa olan tepkisi daha da artıyor. Burdan sonrası iş bulmaya tekrar başlamak burası için başka yerleri reddetmek gibi şeylerde oluyor süreç uzun olduğundan bilmiyorum bakalım artık herkes için hayırlısı

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla IK ve İngilizce mülakatından başarılı olanlar zaten birim mülakatlarına davet ediliyor. Yani hali hazırda birim mülakatını tamamlamış olanlarımızın zaten IK & İngilizce mülakat değerlendirmeleri olumlu bir şekilde tamamlandı, ve şu an beklediğimiz tek değerlendirme sonucu birim mülakatları diye biliyorum. Yanılıyor muyum?

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla IK ve İngilizce mülakatından başarılı olanlar zaten birim mülakatlarına davet ediliyor. Yani hali hazırda birim mülakatını tamamlamış olanlarımızın zaten IK & İngilizce mülakat değerlendirmeleri olumlu bir şekilde tamamlandı, ve şu an beklediğimiz tek değerlendirme sonucu birim mülakatları diye biliyorum. Yanılıyor muyum?
Sanırım bazı birimlerde süreçler farklı işlemiş yada farklı bir iş ilanlarında farklı ilerlediler.Take of jr teknik birim başvurusu için konuşuyorum ben grup mülakatından sonra ingilizce kurul ve birim-ik mülakatına aynı gün girdim. İngilizce ayrı insanlarla farklı bir odada ik ve birim mülakatı ise birlikte yapıldı 4 kişi vardı (2 kişi ik 2 kişi birim ) ayrı ayrı girmedim.

• Like
Tepkiler: pcan
take off jr'a başvurdum ve benim sürecim şu şekilde ilerledi:

- genel yetenek ve ingilizce sınavı
- video mülakat
- grup mülakatı
- ingilizce ve İK/Birim mülakatları (kurul mülakatı) ve bu son adımdan sonuç bekliyorum.

take off jr'a başvurdum ve benim sürecim şu şekilde ilerledi:

- genel yetenek ve ingilizce sınavı
- video mülakat
- grup mülakatı
- ingilizce ve İK/Birim mülakatları (kurul mülakatı) ve bu son adımdan sonuç bekliyorum.
sizin kadar ayrıntılı yazmadım ancak benimde sürecim birebir aynı ilerledi.

En son ne zaman gitmiştiniz
26 eylülde ben girmiştim mülakata orda ki bir görevliye sormuştum yönlendirenlerden mülakatların diğer hafta cumaya kadar devam edip biteceğini söylemişti. Eğer bilgi aktarımında sıkıntı yoksa 3 ekimde bitti mülakatlar işte nerdeyse 1 ay oldu bekliyoruz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.