Merhaba benim geçen haftaydı arkadaşlar. Rahat olun derim kasmayın, zaman zaten görüşmenin akışına göre ilerliyor. Benim 16-17 dk geçti. Şen şakrak geçti mülakat, mülakatı yapan kişi çok enerjikti. CV nize bakar, oradan bir kaç soru sorur, amaç burda ne tarz soruyla zorlamak değil, mülakatı yapan kişi zaten sizinle konuşurken alacağını alıp notlarına geçiriyor. Hatta ben ilk başta biraz heyecanlı olduğumu dile getirdim, o da rahat olmamı istediğim yerden kendimi kısaca anlatmamı istedi.Öyle de ilerledi.

Merhaba, ingilizce mülakatına daha dönüş olmadı fakat yine de kurul mülakatına girme ihtimaline karşı önden biraz bilgi almak istiyorum. Take off jr’da inovasyon ve teknoloji fonksiyonununa başvurdum. Sitedeki açıklamaları okudum fakat bu fonksiyon hakkında biraz daha bilgi almak istiyorum. Ben elektrik elektronik mühendisliği mezunuyum ve yazılım alanında da tecrübeliyim. Bu fonksiyonda teknik bir pozisyonda olmayacağımın farkındayım fakat yazılım bilgimin veya bölüm diplomamın işe yarayacağı pozisyonlar var mı acaba? Bu fonksiyondaki iş pozisyonları veya titlelara örnek verebilir misiniz?

Merhaba, ingilizce mülakatına daha dönüş olmadı fakat yine de kurul mülakatına girme ihtimaline karşı önden biraz bilgi almak istiyorum. Take off jr’da inovasyon ve teknoloji fonksiyonununa başvurdum. Sitedeki açıklamaları okudum fakat bu fonksiyon hakkında biraz daha bilgi almak istiyorum. Ben elektrik elektronik mühendisliği mezunuyum ve yazılım alanında da tecrübeliyim. Bu fonksiyonda teknik bir pozisyonda olmayacağımın farkındayım fakat yazılım bilgimin veya bölüm diplomamın işe yarayacağı pozisyonlar var mı acaba? Bu fonksiyondaki iş pozisyonları veya titlelara örnek verebilir misiniz?
Bir de çalışma tipi nasıl oluyor? Online/ hibrit/ tamamen ofis?

merhaba! ben de henuz bir geri donus almadim. Bu hafta icerisinde gelme ihtimali var mi yoksa bayram sonrasina mi kalir bilen var mi? Kisilik envanterinde eleme oluyor mu bilen var mi? Biraz endiselenmeye basladim verdigim cevaplardan dolayi elendim mi acaba diye. ben grup mulakatina 9 mayis saat 8.30 da girmistim. Kisilik envanterini de son gun gece saat 12 olmadan gondermistim. benimle ayni saatte grup mulakatina giren biri varsa yazabilir mi ingilizce mulakat icin bir geri donus aldi mi diye?

Kişilik envanterinde eleme yok diye biliyorum arkadaşlar.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.