Pozisyon veya İlan Adı
Uzman Yardımcısı
Ben Sait çiftçi de yaptırdım çarşamba tüm işlerim bitti bugün de rapor çıktı
Merhaba, ben de sait ciftciden aldim randevuyu ama sadece “50'den az çalışan olan,az tehlikeli iş yerleri için“ yazan randevulari gordum, normal ise giris icin bulamadim. Bizimki sanirim az tahlikeli ama 50den az degildir bu durumu yasayan var mi hic bir sorunla karsilastiniz mi?

Merhaba arkadaşlar
İş tarihi 13 Ekim olanlar oryantasyon dışı herhangi bir mail aldı mı ? 22 Eylül başlangıç seçenlere iş ile alakalı mail geldi mi bugün ?

Arkadaşlar 22 sinde başlayacaklar için hoş geldin rehberi gelmiştir. Sms ten kullanıcı adı gelene kadar bir şey yapmamıza gerek var mı

Selamlar, kurul raporu için kan tahliline ek olarak idrar tahlili de vermiş miydiniz acaba

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.