Ne düşüneceğimi şaşırdım ben de gerçekten artık. Olumlu düşünmeye çalıştıkça asla gelmiyor mail bekle bekle gerçekten insanın hevesi de bitiyor yani. Geçen sene de Kasıma kaldı ve Kasımda arkadaşlarım başladığı için biraz daha sakin olmaya çalışıyorum ama olumlu giden insanlar da başladı artık en azından bizim süreçlerimize de başlanması lazım diye düşünüyorum.
kasımda başlayan arkadaşlarınıza da böyle olumlu alan adaylardan aylar sonra mı bilgilendirme yapıldı? geçen seneki süreç başlangıç ve bitiş tarihleri kasımda sürecin sonlanmasına olanak sağlayacak şekildeydi, tüm olumlular bu senekinden daha geç gelmişti. şu an bekleyenlerin yedek olması haricinde açıkçası hiçbir durum mantıklı gelmiyor.

• Like
Tepkiler: cloudnine
Hayır geçen sene tüm olumlulara 2 gün içinde dönmüşler ama işte dediğim gibi 3 tane tarih aralığı vardı seçebilecekleri arkadaşım Kasımı seçtiği için geç başladı. Ardından işe girip öğrendiğinde herkese 2 gün içinde döndüklerini söyledi bana. Bu seneki sürece hiçbir mantıklı açıklama getiremiyorum yani. Yedek kısmı da saçma geliyor çünkü kabul etmeyenler de çoktan kabul etmediler beklenen bir şey değil. O yüzden yedek olsaydık kabul etmeyenlerin yerine çoktan teklif gelirdi bence bize

Hayır geçen sene tüm olumlulara 2 gün içinde dönmüşler ama işte dediğim gibi 3 tane tarih aralığı vardı seçebilecekleri arkadaşım Kasımı seçtiği için geç başladı. Ardından işe girip öğrendiğinde herkese 2 gün içinde döndüklerini söyledi bana. Bu seneki sürece hiçbir mantıklı açıklama getiremiyorum yani. Yedek kısmı da saçma geliyor çünkü kabul etmeyenler de çoktan kabul etmediler beklenen bir şey değil. O yüzden yedek olsaydık kabul etmeyenlerin yerine çoktan teklif gelirdi bence bize
olumsuz muyuz şu an o zaman sizce

evet o yüzden kasımda hala gelebilir diye geçmişe bakarak çıkarım yapmak mantıklı değil, yedek olduğumuzu da kabul etmek istemezseniz, yeni bir birim açılacak tüm bekleyenler o birime yerleştirilecek biz de o birimin kurulmasını bekliyoruz diye düşünebiliriz ille bir şeye tutunmak istersek :)

• Like
Tepkiler: cloudnine
Evet ama geçmişte o olumlu dalgasından sonra bir daha olumlu gelmemiş bizde bikaç kere daha geldi ma sadece bir kere olumsuz dönüşler yapıldı. Gerçekten hiçbir şeye de tutunmak istemiyorum öğrenmek istiyorum sadece fdkjgndfjg Teori üretecek kafa da kalmadı bence bomboş bekliyorum ve mail saatlerinde mailimi yeniliyorum djkfnglsfg

Biz bu maili başvurumuz 1 yılı buluncaya kadar alır mıyız acaba gerçekten? Aklıma bi fikir geldi havuza falan mı attılar acaba bizi? Elemek istemediler ama şuan açık da yok o yüzden havuzda mı bekletiyorlar acaba?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.