Umut var gibi de hala evrak kontrolünün olması da çok komik gerçekten dediğimiz gibi teker tekere döndü sanırım kontrol edip edip yolluyolar jfdngljfdg

Umut var gibi de hala evrak kontrolünün olması da çok komik gerçekten dediğimiz gibi teker tekere döndü sanırım kontrol edip edip yolluyolar jfdngljfdg
İlanda son sınıf öğrencilerinin Eylül sonu itibariyle mezun olması bekleniyor yazıyordu, beni de o yüzden aradılar zaten. O yüzden süreç halen devam ediyor bence

İlanda son sınıf öğrencilerinin Eylül sonu itibariyle mezun olması bekleniyor yazıyordu, beni de o yüzden aradılar zaten. O yüzden süreç halen devam ediyor bence
olumlu olup süreci hala devam ediyor gösterilenler mezuniyet veya evrak işlerinin tamamlanması için bekleyen adaylar diyebilir miyiz o zaman

olumlu olarak değerlendirilip henuz bu bilginin kendilerine iletilmeyen ‘beklemekte olan’ adayları kastettim
Valla oladabilir olmayadabilir hocam çünkü ben daha önceden mezun oldum herhangi bir bekleme söz konusu değil belgelerimle ilgili bir eksik ya da hata var mı maillerime de geri dönüş olarak değerlendirmeler devam ediyo konuyla alakalı tarafınıza dönüş yapılacaktır tarzı bir mail aldım

• Like
Tepkiler: bukre
olumlu olup süreci hala devam ediyor gösterilenler mezuniyet veya evrak işlerinin tamamlanması için bekleyen adaylar diyebilir miyiz o zaman
Öyle diyebilir miyiz bilmiyorum ama benim mezuniyet belgem eksikti anca alabildim okuldan. Bu konuda iki kere arandım geçen ay belgeyi Eylül sonunda alacağımı bildirmiştim, onlar da sorun olmayacağını söylemişlerdi. Şu ana kadar herhangi bir olumlu veya olumsuz dönüş almadım

• Like
Tepkiler: bukre

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.