Bugünü direkt elemeli miyiz aklımızdan bi kere geldi olumlu daha bugün gelmez herhalde? Ne düşünüyorsunuz?

arkadaşlar şu an ne oluyor biz neden aylardır bekliyoruz, mantıklı bir açıklama getirebilen var mı? yedeğiz desek neden haftada bir boşluklar dolduruluyor bu boşluklar zaten belli değil mi neden aynı anda çağırılıp kalanlara olumsuz dönülmüyor, ayrıca @cikcik arkadaşın farkli bir departmana kaydirilmasi da departman bazinda degil de yedeklerin toplu bir listede oldugunu gosterir diyebiliriz gibi, yedek değiliz desek biz şu an neyiz? atı alan üsküdarı geçti hevesin esâmesi kalmadı, bir bilgilendirme yapmak niçin bu denli zor

arkadaşlar şu an ne oluyor biz neden aylardır bekliyoruz, mantıklı bir açıklama getirebilen var mı? yedeğiz desek neden haftada bir boşluklar dolduruluyor bu boşluklar zaten belli değil mi neden aynı anda çağırılıp kalanlara olumsuz dönülmüyor, ayrıca @cikcik arkadaşın farkli bir departmana kaydirilmasi da departman bazinda degil de yedeklerin toplu bir listede oldugunu gosterir diyebiliriz gibi, yedek değiliz desek biz şu an neyiz? atı alan üsküdarı geçti hevesin esâmesi kalmadı, bir bilgilendirme yapmak niçin bu denli zor
Artık söylenecek söz, çıkarılacak çıkarım, yapılacak teori de kalmadı. İki ay oldu biz kurula gireli. Hiç bir şey yok resmen. Elimizde de hiç bir şey yok. Ben paranoya oldum mail kutumu didik didik ettim geçen hafta, acaba olumsuz mail geldi de ben mi göremedim diye. Yani bir süreç ancak bu kadar kötü yönetilirdi. Ben başka ilanlara başvurdum şu an görüştüklerim onaylarsa direkt kabul edicem. İki ay o kadar yıprattı ki ben tatilimi bile ağız tadıyla yapamadım. Yoruldum, resmen nefret ettim her şeyden. Keşke hiç olmasaydı, süreçte reddettiklerime yanıyorum şu an sadece.
Hakkımızda hayırlısı olsun artık diyecek söz yok :(

• Like
Tepkiler: Engineer35
Anlaması gerçekten güç. Yedek muhabbeti olsa yukarda da yazdığım gibi önceden belli olurdu her şey. İlk kabul etmediklerinde boş yer belli olmuştur zaten 24üne de başlatalım dememişler ama bir tarih de belirlememişler teklifi alana bırakmışlar bu bana 2. bi oryantasyon dönemi olmayacak gibi düşündürdü. Yani hehalde gerçekten bizi almak istiyorlar ama hangi departmana koaycaklarını bilemediler başka bir olasılık düşünmek çok zor geliyor bu kadar beklemenin üstüne. Süreç gerçekten çok kötü yönetildi özellikle Ağustos sonunda açıklanacak dendikten sonraki olayların hepsi çok şaşırtıcı. Beklemekten başka çaremiz de yok.

• Like
Tepkiler: sebogül
bu alımı senelerdir yapan işin profesyonellerinin elbette izledikleri bir strateji vardır süreç öylesine yürütülmüyordur, yalnızca işin aday cephesine sirayetindeki iletişim eksikliğinin sona kalan adayları ciddi manada etkilediğini düşünüyorum. umarım daha fazla uzatmadan bu hafta herkes bir yanıta kavuşur

bu alımı senelerdir yapan işin profesyonellerinin elbette izledikleri bir strateji vardır süreç öylesine yürütülmüyordur, yalnızca işin aday cephesine sirayetindeki iletişim eksikliğinin sona kalan adayları ciddi manada etkilediğini düşünüyorum. umarım daha fazla uzatmadan bu hafta herkes bir yanıta kavuşur
Evet kendi içlerinde belirli bi düzenleri vardır illaki. Sorulduğunda belirsiz adayların da olduğu söylenmişti ben bizimkilerin o kategoride olduğunu düşünüyorum. Ardından da belirli olanları atıyolar ve bize de olumlu mailimiz gelicek. Umudu kaybetmek olumsuz mail gelene kadar yok :) Evet inşallah bu hafta biter haftaya sarkmaz haberler.

Evet kendi içlerinde belirli bi düzenleri vardır illaki. Sorulduğunda belirsiz adayların da olduğu söylenmişti ben bizimkilerin o kategoride olduğunu düşünüyorum. Ardından da belirli olanları atıyolar ve bize de olumlu mailimiz gelicek. Umudu kaybetmek olumsuz mail gelene kadar yok :) Evet inşallah bu hafta biter haftaya sarkmaz haberler.
ben bir adayın nasıl belirsiz olabildiğini acikcasi anlayamiyorum, ve bu belirsizlik surecinin iki ay devam etmesini hele hic anlayamiyorum. haftaya iş başlangıcı var bizim ne oldugumuza karar verilinceye dek adaylar çoktan işi öğrenmiş olacak neredeyse. bu hafta ben kalan herkese olumsuz geleceğini eksiklerin simdiye kadar kapanmis olduğunu düşünüyorum. moral kırıcı yorum olarak düşünmeyin ortada olanlara yorum yapabiliyoruz sadece.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.