Valla iki düşünme yönetimini de denedim olumsuzu beklemek sizi süreç anında da düşürüyor evet sonuna kadar olumlayıp sonradan olumsuz olunca insan üzülüyor ama olumsuz düşünüp olumsuz olduğu zamandan daha az veya daha çok değil. Ne olursa olsun gelsin değil de olumlu mail gelsin diye beklemeye devam edelim bazen ben de burda olumsuzluğa düşebiliyorum ama olumsuz mail almadığımız sğrece umut devam ediyor. :)

Arkadaşladr entegre operasyon kontrol baskanlığından kabul alan var mı? Varsa kurul mulakatinda 6-12 aylik egitimden bahsedilmisti egitimin verilecegi yer AHL imiş iş teklifinde IHL yaziyordu kalacak yer ayarlayacaksaniz bunu goz onune alarak tutun

Arkadaşladr entegre operasyon kontrol baskanlığından kabul alan var mı? Varsa kurul mulakatinda 6-12 aylik egitimden bahsedilmisti egitimin verilecegi yer AHL imiş iş teklifinde IHL yaziyordu kalacak yer ayarlayacaksaniz bunu goz onune alarak tutun
Tüm entegre operasyon personeli için geçerli mi bu hocam? Bana böyle bir durumdan bahsedilmemişti çünkü

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.