@Navy selam hocam , sen geçen seneden de başvurmuştun değil mi yanlış hatırlamıyorsam.Sen de mi olumlu/olumsuz mail almadın henüz ? geçen seneden çıkarım yapabilir misin acaba hiç 🥹

Dostlar ben genelde negatif motivasyona inanan bir insanım. Ne kadar olacak diye bekleyip umut doldurursanız o kadar kötü (tecrübe ile sabit). Olmayacak diye düşünürsek, hem olumsuz durumu daha iyi göğüsleriz, hem de olumlu durumda daha mutlu oluruz. Üstüne üstlük negatif düşünmek sürece daha gerçekçi perspektiften bakmanızı da sağlıyor. Şimdiden B planı yapmaya başlıyorsunuz.
Bu uzun süreç o kadar yıprattı ki artık, akışına bırakmaktan başka çare kalmadı kendi nezdinde.

Hayırlı Forumlar

• Like
Tepkiler: flybabe ve Navy
@Navy selam hocam , sen geçen seneden de başvurmuştun değil mi yanlış hatırlamıyorsam.Sen de mi olumlu/olumsuz mail almadın henüz ? geçen seneden çıkarım yapabilir misin acaba hiç 🥹
Geçen yıl olumlulardan sonra bize olumsuz gelmişti sonra bazılarına olumlu gitti sonra yine olumsuz dönülenler oldu ama bu kadar uzun sürmemişti hiçbir tahminde bulunamıyorum yaptığımız tahminlerde tutmuyor tecrübe ettiğimiz kadarıyla sadece bekleyeceğiz kısmetimizde burada çalışıp ekmek yemek varsa döner dolaşır bizi bulur zaten artık bende yıprandım beklemekten

• Like
Tepkiler: flybabe
Geçen yıl olumlulardan sonra bize olumsuz gelmişti sonra bazılarına olumlu gitti sonra yine olumsuz dönülenler oldu ama bu kadar uzun sürmemişti hiçbir tahminde bulunamıyorum yaptığımız tahminlerde tutmuyor tecrübe ettiğimiz kadarıyla sadece bekleyeceğiz kısmetimizde burada çalışıp ekmek yemek varsa döner dolaşır bizi bulur zaten artık bende yıprandım beklemekten
Teşekkürler cevabınıza hocam , olumlu/olumsuz olmak değil de beklemek yordu sadece.

• Like
Tepkiler: Navy
Dostlar ben genelde negatif motivasyona inanan bir insanım. Ne kadar olacak diye bekleyip umut doldurursanız o kadar kötü (tecrübe ile sabit). Olmayacak diye düşünürsek, hem olumsuz durumu daha iyi göğüsleriz, hem de olumlu durumda daha mutlu oluruz. Üstüne üstlük negatif düşünmek sürece daha gerçekçi perspektiften bakmanızı da sağlıyor. Şimdiden B planı yapmaya başlıyorsunuz.
Bu uzun süreç o kadar yıprattı ki artık, akışına bırakmaktan başka çare kalmadı kendi nezdinde.

Hayırlı Forumlar
Haklısınız çok hocam , belli bir süre bende sizin gibi düşündüm hep.Olumlu olursa sevinirim diye olumsuza alıştırdım.Hala da öyleyim açıkçası ama belirsizlik hissi kadar berbat bi şey yok .Valla artık inşallah yarın olumsuz gelir de kafamın içi rahatlar diyorum artık

• Like
Tepkiler: AviationNavyation
Kurul mülakatı ve ing mülakatı gerçekten çok çok iyi geçti diyip de olumsuz dönüş alanınız var mı benden başka :'(

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.