Ne zaman İKya sorsak devam ediyo diyorlar dün Thyde çalışan arkadaşıma da sordurdum hiçbir şey sonlanmadı devam edecek demişler ama geçen Pazartesiden başka olumlu mail aldığımız bir gün olmadı bu beni geriyor açıkcası. Açıkta kalan pozisyonlara alındı insanlar şuan bekliyorlar mı acaba açıkta bir yer kalacak mı veya redler mi gelecek diye.

• Like
Tepkiler: PrometheusSsS
Ne zaman İKya sorsak devam ediyo diyorlar dün Thyde çalışan arkadaşıma da sordurdum hiçbir şey sonlanmadı devam edecek demişler ama geçen Pazartesiden başka olumlu mail aldığımız bir gün olmadı bu beni geriyor açıkcası. Açıkta kalan pozisyonlara alındı insanlar şuan bekliyorlar mı acaba açıkta bir yer kalacak mı veya redler mi gelecek diye.
ne kadar daha devam edicek acaba, beklemenin limitlerini zorluyoruz şuan

ne kadar daha devam edicek acaba, beklemenin limitlerini zorluyoruz şuan
Cidden öyle sonuna kadar bekleyip hayal kırıklığı yaşamak hiç istemiyorum gerçekten ama benim aldığım haberde dün netleşir demişlerdi giden arkadaşa 2 hafta daha sürer demişler acaba olumlu ya da olumsuz bir sayıya ulaşınca falan mı atıyorlar mailleri toplu ya da bir yerlere maillerimizi eklemeyi mi unuttular acaba lkdsjfhglfdg

Cidden öyle sonuna kadar bekleyip hayal kırıklığı yaşamak hiç istemiyorum gerçekten ama benim aldığım haberde dün netleşir deöişlerdi giden arkadaşa 2 hafta daha sürer demişler acaba olumlu ya da olumsuz bir sayıya ulaşınca falan mı atıyorlar mailleri toplu ya da bir yerlere maillerimizi eklemeyi mi unuttular acaba lkdsjfhglfdg
son dediğin benimde aklıma gelmedi değil slfkkskfkmskksksjzj

Kaç kişiyiz şurada dönüş almayan. Bilmediklerimizde vardır. Bence unutma gibi bir durum söz konusu değildir. Baktık bu hafta dönüş olmadı, perşembe ya da cuma günü nazik bir dil ile süreci sorarız. Her şey istediğimiz gibi olsun. En sona kalıyor olmak bile bize gurur vermeli. Zor vazgeçilmişiz diye düşünür mutlu oluruz 🤣

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.