Sanırım söylemeye gerek yok, olumsuz geldi. İlk haberi aldığımdaki üzüntümü anlatamam, yaşayan biliyor zaten. Fakat sonrasında ciddi bir sinir duymaya başladım ki bu uzun zaman sürecektir diye düşünüyorum. Bu zaten bu forumdaki son mesajım olduğu için de bu sinirin birkaç kaynağını anlatmak istiyorum.
Arkadaşlar bu süreç tam 7 ay sürdü, ben bu arada iş değiştirdim, gayet sevdiğim bir işi yapmaya hatta bu işte ilerlemeye başladım fakat yine de her adımda hazırlanıp giriyordum. Yeri geldi 1 saat izin aldım, yeri geldi mülakat için şehir değiştirdim ve tüm şeffaflığı ile çalıştığım yere ilettim. Bu süreçte çok yıprandım ama sonuçlar bir türlü açıklanmadığı, "her an her şey olabilir" olduğu için yaz tatili bile yapmadım ki izin alabilirdim, buna hakkım vardı.
Sonra olumsuz dönüşlerin nasıl yapıldığını herkes deneyimledi, bir hafta neden fazladan bekletildik, bilmiyorum. İş alım süreçlerinin bu denli uzun tutulmasını da anlamıyorum, çünkü ben ciddi bir sayıda alım olmadığını biliyorum zaten. Eee ne oldu? Kim kazandı, kim kaybetti bu süreçte, gerçekten bilmiyorum. Ben tatil yapamadım, bu 7 ay hop oturup hop kalktım ki ben şanslıyım arkadaşlar işim var zaten ama diğer kariyerlerinin başında olan arkadaşlar? Yani gerçekten bütün bunlara ihtiyaç var mıydı?
Unutmadan ben cidden gerçekten devlet kurumu olmayan ama kendinde temsil hakkı olan kurumlardan çok sıkıldım, t**** diye sansürlü olarak o kelimeyi kullanmaktan çok sıkıldım, gerçekten genel olarak hayatta kendini geliştirmiş, belirli konularda kendine imkansızlıklar içinde bir şeyler katmış biri olarak ciddi ciddi çok sıkıldım. Duyduklarımız, düşündüklerimiz büyük oranda gerçek, birçok kişi sizin benim gibi bu süreçlerden geçmeyen ve bu ülkede yaşadıkları sürece geçmeyecek olan çoğu kişi bizim hayal bile edeceğimiz koltuklarda oturuyor. Bunu da bilelim ve unutturmayalım.
Bu program ile THY'e kabul edilmiş arkadaşlarımı hatta kardeşlerimi tebrik ederim, umarım iş hayatına çoğunuzun başlayacağınız bu kurumda mutlu ve huzurlu olursunuz, zaten benim söylediklerim büyük oranda sizlere olan bir serzeniş değil, genel olarak biliyorsunuz ülke şartları.
Benim gibi olumsuz geri dönüş alan arkadaşlarıma ise söyleyecek tek bir şeyim var: siz değerlisiniz, bunu unutturmalarına izin vermeyin. Çünkü bunu bize unutturdukları bir yerde yaşıyoruz ve bunu hatırlamaya ihtiyacımız var.
@admin dilersen mesajı ve tüm profili silebilirsin.
Herkese hayatlarında başarılar ve iyi şanslar dilerim.