İçime kuşku düştü şauan arandıktan sonra belgeleri tamamlanan arkadaşlardan biri söyleyebilr mi olması gereken tüm belgeler hangileri dlfglkdfg hattıımı şuan kullanamıyorum o yüzden ararlar da ulaşamazlar diye gerildim açıkcası

• Like
Tepkiler: Noone ve narius
İçime kuşku düştü şauan arandıktan sonra belgeleri tamamlanan arkadaşlardan biri söyleyebilr mi olması gereken tüm belgeler hangileri dlfglkdfg hattıımı şuan kullanamıyorum o yüzden ararlar da ulaşamazlar diye gerildim açıkcası
Gerilme ya sana attıkları maildeki her şeyi yüklediysen sıkıntı yok demektir

Ay hic anlamadim o zaman ya. Benim de belge eksikti pazartesi aramislardi ama olumlu donmediler. Bugun de degerlendirme devam ediyor maili gelince kafam karisti acikcasi. Iyi bi sey mi kotu bi sey mi anlayamadim simdi sana da gelmedigi icin
Bence sabahki mail çok ayrıştırıcı bir şey değil öyle genelleme atmış olabilirler olumluya attık olumsuza atmadık gibi bir şey olacağını düşünmüyorum

assolist uyandi🤓 sirf maille uyanayim diye uyku duzenim boyle ama yine bir sey yok bana.. mail falan gelmemis bombos. @cikcik sen calisan fonksiyonuna mi basvurmustun🥹 cok geriliyorum ya asiriiiiii
Bugün düne göre daha gerginim ben de bir şeyler hissediyom ama kjdlfjg Her maile girdiğimde gözümde işteklifi maili canlanıyo halüsinasyon görücez o kadar az kaldı ki dflkjgldfgdf

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.