Bugün inanılmaz güncellemeler aldik mutlu olduk aciklanınca da böyle mutlu oluruz umarimm 
24üne yetişir mi çıkış işlemleriniz bilemedim nazar boncugu.. şirkete bağlı sanırım istersen sebebim var 24 Eylül'de başlayamayacağım ı işaretleyebilirsin değiştirerek. ve evet başka eleme yok direkt teklifti bu. Hayırlı olsun bu arada hangi başkanlık geldiArkadaşlar öncelikle hepimizin hakkında en hayırlısı olsunBen bugün teklifi kabul ettim ama aklıma bir şeyler takıldı. Haftaya güncel çalıştığım şirkete istifamı vereceğim bu yüzden başka bir eleme olmaz değil mi?
Şu an resmi olarak bir imza atılmadığı için ufaktan endişelendim de...
bir de 24ü uygunu seçtim ama şirket sonradan çıkış işlemlerini uzatırsa buradaki başlangıç tarihim revize edilir mi acaba?![]()
tebriklerArkadaşlar öncelikle hepimizin hakkında en hayırlısı olsunBen bugün teklifi kabul ettim ama aklıma bir şeyler takıldı. Haftaya güncel çalıştığım şirkete istifamı vereceğim bu yüzden başka bir eleme olmaz değil mi?
bir de 24ü uygunu seçtim ama şirket sonradan çıkış işlemlerini uzatırsa buradaki başlangıç tarihim revize edilir mi acaba?![]()
yer işletme gelen dostilerim beni bulun .. welp
Hocam ben istifa ettim bile ihbar sürem dolayısıyla 24 eylüle yetişemeyecegimi belirttim. Alternatif tarihleri bekliyorum.Arkadaşlar öncelikle hepimizin hakkında en hayırlısı olsunBen bugün teklifi kabul ettim ama aklıma bir şeyler takıldı. Haftaya güncel çalıştığım şirkete istifamı vereceğim bu yüzden başka bir eleme olmaz değil mi?
ya benim normalde yetişecek gibi duruyordu ama şimdi şüpheye boğuldum..Hocam ben istifa ettim bile ihbar sürem dolayısıyla 24 eylüle yetişemeyecegimi belirttim. Alternatif tarihleri bekliyorum.
Değiştiremiyorum sanırım girdim çevik'e ama yanlışıkla tamamen reddederim diye korkuyorum24üne yetişir mi çıkış işlemleriniz bilemedim nazar boncugu.. şirkete bağlı sanırım istersen sebebim var 24 Eylül'de başlayamayacağım ı işaretleyebilirsin değiştirerek. ve evet başka eleme yok direkt teklifti bu. Hayırlı olsun bu arada hangi başkanlık geldi
Ben de aynı şekilde değiştirdim ihbar süresi seçeneğini işaretledim.. yapabilirsiniz siz de sonradan yetişmedi gelemiyorum erteleyelim demek saçma olurya benim normalde yetişecek gibi duruyordu ama şimdi şüpheye boğuldum..
Değiştiremiyorum sanırım girdim çevik'e ama yanlışıkla tamamen reddederim diye korkuyorumcevabınızı değiştirmek ister misiniz dedi çünkü
Şimdilik başkanlığı söylemeyeyim arkadaşlar çok niş bir alan belli ederim kendimi![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.