Arkadaşlar öncelikle hepimizin hakkında en hayırlısı olsun 🧿 Ben bugün teklifi kabul ettim ama aklıma bir şeyler takıldı. Haftaya güncel çalıştığım şirkete istifamı vereceğim bu yüzden başka bir eleme olmaz değil mi? :D Şu an resmi olarak bir imza atılmadığı için ufaktan endişelendim de...
bir de 24ü uygunu seçtim ama şirket sonradan çıkış işlemlerini uzatırsa buradaki başlangıç tarihim revize edilir mi acaba? :unsure:

Arkadaşlar öncelikle hepimizin hakkında en hayırlısı olsun 🧿 Ben bugün teklifi kabul ettim ama aklıma bir şeyler takıldı. Haftaya güncel çalıştığım şirkete istifamı vereceğim bu yüzden başka bir eleme olmaz değil mi? :D Şu an resmi olarak bir imza atılmadığı için ufaktan endişelendim de...
bir de 24ü uygunu seçtim ama şirket sonradan çıkış işlemlerini uzatırsa buradaki başlangıç tarihim revize edilir mi acaba? :unsure:
24üne yetişir mi çıkış işlemleriniz bilemedim nazar boncugu.. şirkete bağlı sanırım istersen sebebim var 24 Eylül'de başlayamayacağım ı işaretleyebilirsin değiştirerek. ve evet başka eleme yok direkt teklifti bu. Hayırlı olsun bu arada hangi başkanlık geldi

• Like
Tepkiler: NazarBoncugu
tebrikler 🧿🧿🧿 hangi başkanlık acaba ?

Hocam ben istifa ettim bile ihbar sürem dolayısıyla 24 eylüle yetişemeyecegimi belirttim. Alternatif tarihleri bekliyorum.

• Like
Tepkiler: rivulet
Hocam ben istifa ettim bile ihbar sürem dolayısıyla 24 eylüle yetişemeyecegimi belirttim. Alternatif tarihleri bekliyorum.
ya benim normalde yetişecek gibi duruyordu ama şimdi şüpheye boğuldum..
24üne yetişir mi çıkış işlemleriniz bilemedim nazar boncugu.. şirkete bağlı sanırım istersen sebebim var 24 Eylül'de başlayamayacağım ı işaretleyebilirsin değiştirerek. ve evet başka eleme yok direkt teklifti bu. Hayırlı olsun bu arada hangi başkanlık geldi
Değiştiremiyorum sanırım girdim çevik'e ama yanlışıkla tamamen reddederim diye korkuyorum :D cevabınızı değiştirmek ister misiniz dedi çünkü
Şimdilik başkanlığı söylemeyeyim arkadaşlar çok niş bir alan belli ederim kendimi :D grupta yazan daha görmedim :(

ya benim normalde yetişecek gibi duruyordu ama şimdi şüpheye boğuldum..

Değiştiremiyorum sanırım girdim çevik'e ama yanlışıkla tamamen reddederim diye korkuyorum :D cevabınızı değiştirmek ister misiniz dedi çünkü
Şimdilik başkanlığı söylemeyeyim arkadaşlar çok niş bir alan belli ederim kendimi :D
Ben de aynı şekilde değiştirdim ihbar süresi seçeneğini işaretledim.. yapabilirsiniz siz de sonradan yetişmedi gelemiyorum erteleyelim demek saçma olur

• Like
Tepkiler: NazarBoncugu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.