Arkadaşlar ben de içerden bilgi alabilir miyiz diye uğraşıyordum iki gündür, direkt tanıdığım yoktu ama işte birilerine birilerini arattırarak az önce edindiğim bilgiye göre -tekrar söylüyorum birinci ağızdan duymadım hatta 2,3 kişilik bi telefon zinciriyle öğrendim sorulan kişi ne kadar yetkili ya da jr programıyla ilgilenen biri mi bilmiyorum bir yanlışlık varsa kimseyi boşa ümitlendiriyor olmak istemem- dosyaların icra aşamasından daha yeni yeni döndüğünü, hepsinin sonuçlanmadığını ve beklenmesi gerektiğini söylemişler.
Akşamıma ışık oldun Noone 💞 Uğraşman bile yeter bizim için çok teşekkür ederiz ✨

valla cok umutlandim bugun yalan mi soyleyeyim🥹 cevremdeki herkes de umudu kesme diyor, zaten olumsuz mail gelmeden aglama krizlerine girdigimi gorunce deli misin dediler wjxjnwnd gercekten ama forum olmasa su an heyecanla bekleyise devam ediyorduk, mail gelenlerden haberimiz bile olmayacakti whdjwnnssn

valla cok umutlandim bugun yalan mi soyleyeyim🥹 cevremdeki herkes de umudu kesme diyor, zaten olumsuz mail gelmeden aglama krizlerine girdigimi gorunce deli misin dediler wjxjnwnd gercekten ama forum olmasa su an heyecanla bekleyise devam ediyorduk, mail gelenlerden haberimiz bile olmayacakti whdjwnnssn
Ay evet ya gerçekten hiçbir şeyden haberimiz olmadan ne zaman açıklarlar acaba diye bekleyecektik jfjfjfjjj

Atiswife sen bensin ressmenn dkksksk

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.