ben sormuştum. hangi üniversitenin hangi bölümünden mezun oldunuz merak ettim. Yanlış anlamayın, bu başkanlığa genelde hangi bölümlerden alım yapıyorlar merak ettim
Gözlemlediğim kadarıyla bu tarz departmanlarda iktisadi idari bilimler fakültelerinden veya iletişim, reklamcılık bölümlerinden mezun olmuş kişiler çalışıyor. Ben Yönetim Bilimleri bölümünden mezunum.

Vardiyalı çalışmak başlarda zorlayıcı oluyor ama alıştıktan sonra bence daha iyi olabiliyor tabi bu kişiden kişiye göre de değişir. Özellikle gece vardiyaları için bazılarına kabus olabilir...
Vardiya zaten insan için de sağlıklı değil fakat bu sektör böyle bir sektör bence başvuran herkes de bunun bilincinde başvurmuştur. Mecburiyet varsa başa gelen çekilir :,) benim merak ettiğim 2 vardiya mı 3 vardiya mı döndüreceğiz. Şunu öğrenebilirsem çok iyi olacak kendimi hazırlamam lazım…

• Like
Tepkiler: lulla
Vardiya zaten insan için de sağlıklı değil fakat bu sektör böyle bir sektör bence başvuran herkes de bunun bilincinde başvurmuştur. Mecburiyet varsa başa gelen çekilir :,) benim merak ettiğim 2 vardiya mı 3 vardiya mı döndüreceğiz. Şunu öğrenebilirsem çok iyi olacak kendimi hazırlamam lazım…
3 vardiya olarak biliyorum 7-15/15-23/23-7

• Like
Tepkiler: Xbebla
selam shinshin, kargodan teklif aldığını söylemiştin. https://careers.turkishairlines.com/CMSFiles/Image/Content/BaskanliklarinGorevTanimlari.pdf bu linkte incelediğime göre teklif aldığın başkanlık genel müdür (pazarlama ve satış) yardımcılığının altında. kargo yardımcılığının altında ise böyle bir başkanlık yok. yanlış anlama anlamadığım için soruyorum, bu başkanlık olayını yanlış mı anlıyorum acaba
O zaman şöyle güzel bir olay oluyor arkadaşlar, kargodan teklif aldığını söyleyen ikinci kişi "Kargo Gelir Yönetimi ve Üretim Planlama" başlığında geldiğini söylemişti ama aslında narius'un paylaştığı linkteki GENEL MÜDÜR (PAZARLAMA ve SATIŞ) YARDIMCILIĞI altında teklif almış olur. Kısacası şu anda bu forumda kimseye iştirak şirketlerinden daha teklif gitmedi ✨

O zaman şöyle güzel bir olay oluyor arkadaşlar, kargodan teklif aldığını söyleyen ikinci kişi "Kargo Gelir Yönetimi ve Üretim Planlama" başlığında geldiğini söylemişti ama aslında narius'un paylaştığı linkteki GENEL MÜDÜR (PAZARLAMA ve SATIŞ) YARDIMCILIĞI altında teklif almış olur. Kısacası şu anda bu forumda kimseye iştirak şirketlerinden daha teklif gitmedi ✨
İnşallah teklif alacağız bugün.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.