Ben resmiyetten uzak bi mail yazdım ve ARTIK UMRUMDA DEĞİL.

Sayın Türk Hava Yolları AO İnsan Kaynakları Başkanlığı,

Take-Off Jr. 2024 (Lisans Son Sınıf Öğrencileri ve Yeni Mezunlar) ilanı kapsamında 26.08.2024 tarihinde bazı adaylara iş teklifi gönderilmiştir. Yapılan kurul mülakatlarında sonucu olumsuz olanların da aynı anda bilgilendirilecekleri söylense de bu gerçeği yansıtmamıştır. Bu da sürecin olumsuzlar adına daha sağlıksız bir yere evrilmesine yol açmıştır. En yakın zamanda bize sonuçlarımızı atmanızı arz ederim. Bilhassa da *ismim* adına tanımlanan herhangi bir iş teklifi yoksa direkt olarak bilgilendirirseniz daha fazla umut bağlamamış olur ve hayatıma devam ederim.

Saygılarımla.

Take-Off Jr. 2024 (Lisans Son Sınıf Öğrencileri ve Yeni Mezunlar) ilanı kapsamında 26.08.2024 tarihinde bazı adaylara iş teklifi gönderilmiştir. Yapılan kurul mülakatlarında sonucu olumsuz olanların da aynı anda bilgilendirilecekleri söylense de bu gerçeği yansıtmamıştır. Bu da sürecin olumsuzlar adına daha sağlıksız bir yere evrilmesine yol açmıştır. En yakın zamanda bize sonuçlarımızı atmanızı arz ederim. Bilhassa da *ismim* adına tanımlanan herhangi bir iş teklifi yoksa direkt olarak bilgilendirirseniz daha fazla umut bağlamamış olur ve hayatıma devam ederim.

Saygılarımla.
Ben de buna benzer bir şey yazdım. Ekstra olarak neden elendiğimle ilgili feedback istedim

• Like
Tepkiler: Üye silindi 3874
Arkadaşlar merhaba, bu pozisyona başvurmadım ama geçen sene ki take off jr sürecinin nasıl geçtiğini biliyorum. Öncelikle dönüş gelmeyenler umutlarını yitirmesin çünkü geçen sene bazı kişileri ekim ayında bazılarını ise kasım ayında teklif geldi grup grup başladılar. Ayrıca maaş konusunda da bence iyi bi maaş politikaları yok tatmin edici değil brüt maaş alıyosunuz o yüzden kesintiler çok oluyor. Yan haklara diyebileceğim bir şey yok çoğu şirketten daha iyi diyebilirim. Ama Thy girmek sandığınız kadar güzel bi deneyim değil girdiğiniz zaman hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz demedi demeyin :(
Merhaba eğer çalışan iseniz vergi kesintisi % kaç oluyor biliyor musunuz

Merhabalar benim geçen sene Thyye giren arkadaşım toplamda 2 günde teklif alındığını bazılarına gece bazılarına gündüz geldiğini söylemişti bana dün. Foruma anca yazabiliyorum bi türlü hesabım onaylanmadığı için ama Ekim-Kasım olayını onlara seçtirdiler ama aynı anda teklif gelenlere. O yüzden bugünden sonra işler biraz olumsuza kayabilir malesef. Bana da herhangi bir mail hala gelmedi.

Saygılarımla.
Büyük harflerle yazdığın kısım nickname’inle uyuyor fmdkdm :(

• Like
Tepkiler: Üye silindi 3941

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.