Arkadaşlar merhaba, bu pozisyona başvurmadım ama geçen sene ki take off jr sürecinin nasıl geçtiğini biliyorum. Öncelikle dönüş gelmeyenler umutlarını yitirmesin çünkü geçen sene bazı kişileri ekim ayında bazılarını ise kasım ayında teklif geldi grup grup başladılar. Ayrıca maaş konusunda da bence iyi bi maaş politikaları yok tatmin edici değil brüt maaş alıyosunuz o yüzden kesintiler çok oluyor. Yan haklara diyebileceğim bir şey yok çoğu şirketten daha iyi diyebilirim. Ama Thy girmek sandığınız kadar güzel bi deneyim değil girdiğiniz zaman hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz demedi demeyin :(
Farklı programlara gelen dönüşlerden bahsediyor olabilir misiniz acaba? Yoksa take off jr özelinde ekim ve kasım ayında tekliflerin mi geldiğinden bahsediyorsunuz? Henuz mail almayan biri olarak umuttur yaşamak mottosuyla ilerlediğim için sorguluyorum yanlis anlamayin lutfen😔

• Like
Tepkiler: Üye silindi 3874
Bu kadar kasmayın arkadaşlar sağlığından asla önemli değil, olursa olacak olmazsa da önümüze bakacağız :)

Arkadaşlar bence artık hepimiz kendimiz avutmayı bıraklım. Önceki yorumlarda biri yazmıştı Çevik sistemine girişte bile yoğunluk yaşıyorum diye. Az buz bilgimizle bile o sistemin 100 200 kişi ile göçmeyeceğini biliyoruz. Bence artık bizim için THY macerası bitti. Evet heğimizin canı sıkkın ve moreli bozuk ama neticede 7 aylık bu süreçte sonuna kadar gelmeyi başardık. Çıkarılacak ders demekki bizden daha iyi adaylar mevcutmuş. Bundan sonra elimizden gelen daha çok çalışıp kendimizi geliştirip diğer büyük şirketlere başvurmak. Teklif alanlara en içten başarılarımı dileim umarım hepsi işlerinde mutlu olurlar. Bir sonraki başvurularda forumda buluşşmak üzere hepinizle tekrardan.
Ben açıkçası o pozisyon için kendimden daha iyi bir aday olduğuna inanmıyorum baktıkları şey farklıysa o zaman farklı

• Like
Tepkiler: Üye silindi 3941

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.