Arkadaşlar bir şey sorucam, bizden önce üniversite özeller teklif aldı ya onların konuştuğu bildiğiniz bir başlık var mı? En son onlar teklif aldı çünkü acaba süreç nasıl işlemiş farklı günlerde teklif gelmiş mi bakmak istiyorum ama bulamadım

Açıkçası işe başvurduğumda marttı ve o zamandan bu zamana çok şey değişti. Süreç o kadar uzun ki hayatım değişti 7 ayda😂😂. 4 aydır kendi işimi yapmaya başladım kötü gitmiyor şu an açıkçası. Kabul gelirse ne yaparım diye çok kafam karışıyordu sanırım thy bu derdi mi ortadan kaldırdı. Arkadaşlar ayrıca 40k maaş için kendinizi bu kadar yıpratmayın nasipten öte yol yok. Hepimiz için hayırlısı olsun.
40k maaş mı verilmiş teklifte?

O civarda bir şeydir diye tahmin ediyorum. 60 olsada hayatımıza kritik bir etkisi olmaz
Herkesin hayatı farklı. İnan 40k maaşın bile çok etkileyeceği insanlar var. Kaldı ki olay sadece maaş da değil. Türkiye'de özellikle özel sektördeki şartlar korkunç bir halde. Biz de bu düzeni istemediğimiz için bütün senemizi THY'ye ayırdık ama şuan bu haldeyiz : ))

Arkadaşlar bence artık hepimiz kendimiz avutmayı bıraklım. Önceki yorumlarda biri yazmıştı Çevik sistemine girişte bile yoğunluk yaşıyorum diye. Az buz bilgimizle bile o sistemin 100 200 kişi ile göçmeyeceğini biliyoruz. Bence artık bizim için THY macerası bitti. Evet heğimizin canı sıkkın ve moreli bozuk ama neticede 7 aylık bu süreçte sonuna kadar gelmeyi başardık. Çıkarılacak ders demekki bizden daha iyi adaylar mevcutmuş. Bundan sonra elimizden gelen daha çok çalışıp kendimizi geliştirip diğer büyük şirketlere başvurmak. Teklif alanlara en içten başarılarımı dileim umarım hepsi işlerinde mutlu olurlar. Bir sonraki başvurularda forumda buluşşmak üzere hepinizle tekrardan.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.