Selam arkadaşlar, sürecin başından beri buraya yazı yazmadan her şeyi buradan takip ediyorum. Öncelikle teklif alan arkadaşları tebrik ederim, ancak bana bugün teklif gelmedi ve finansal fonksiyondan da hiç teklif alan birini duymadım. Finansal fonksiyondan teklif alan biri varsa yazabilir mi? Ben de artık bu uzun süreçten red aldıysam kafada bitirip kurtulmak istiyorum :) gerçekten alınan kişi sayısı bugünkü kadarsa gereksiz uzun bi süreç olduğunu düşünüyorum.
Ben de o departman ile görüştüm. Gelen giden bir şey yok. Gelecektir bugün yarın, sabrın sonu selamet 🙏🏼

Arkadaşlar dün girememiştim buraya şimdi görünce şok oldum ahahahha. Teklif alan herkesi tebrik ederim, umarım her şey gönlünüzce olur.

• Like
Tepkiler: rosadiazz
Arkadaşlar bir şey sorucam, bizden önce üniversite özeller teklif aldı ya onların konuştuğu bildiğiniz bir başlık var mı? En son onlar teklif aldı çünkü acaba süreç nasıl işlemiş farklı günlerde teklif gelmiş mi bakmak istiyorum ama bulamadım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.