Evet ya olumsuzsa bunu söylemek çok da zor olmamalı, gerçekten sabrım kalmadı ayarımızla oynuyorlar resmen.
yaptiklari cok ayip gercekten ve diger asamalari dusununce olumsuz olan arkadaslari cok daha iyi anliyorum simdi. insanlar haftalarca ing mulakat icin mail bekledi cok sonra geldi olumsuz oldugu. insana umut verip bekletmek korkunc bir sey gercekten.

Asla umut vermek istemem ama :
Konu içindeki mesaj 'Take Off JR Kurul Mülakat Sonuçları'
https://havapersonel.com/konular/take-off-jr-kurul-mulakat-sonuclari.266/post-3363
Bu mesajda herkese olumsuz gelen günde bir hanımefendiye olumlu maili gitmiş geçen sene.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
tek 1 kisi oldugu icin inanasim gelmiyor belki karisiklik olmustur ya da surec farklidir ya da o arkadas ne zaman geldigini karistirmistir vs… benim olumsuzluk bu yerlerde su an

Asla umut vermek istemem ama :
Konu içindeki mesaj 'Take Off JR Kurul Mülakat Sonuçları'
https://havapersonel.com/konular/take-off-jr-kurul-mulakat-sonuclari.266/post-3363
Bu mesajda herkese olumsuz gelen günde bir hanımefendiye olumlu maili gitmiş geçen sene.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Buradan anladığım kadarıyla başka günlerde de olumlu mail gelenler olmuş. Her şey mümkün ya, ingilizce mülakatta da başta korkmuştuk ama mail aldık

Buradan anladığım kadarıyla başka günlerde de olumlu mail gelenler olmuş. Her şey mümkün ya, ingilizce mülakatta da başta korkmuştuk ama mail aldık
Aynen öyle.Ben buradaki arkadaşlar buraya bakıp “hep aynı gün gelmiş” dedikleri içim başta incelemedim ama boş vaktim olunca bakayım dedim.Yaklaşık 3 gün mailler gitmeye devam etmiş.Bu bir motivasyon olabilir bizlere.Tabi ki olumsuz mail alacaklarımız olacak belki de benim birisi .Ama olumlu alanlar olacaktır yine diye düşünüyorum

Teklif alan herkesi tebrik ediyorum umarım gönlünüzce olur her şey <3
Aylardır bu sürecin içerisindeyiz, bir çok yeri geri çevirmek zorunda da kaldık, teklif gelen arkadaşlar yazmak istemezseniz anlarım, hak veririm ama çok merak ediyorum maaş aralığı nedir acaba ben göremedim eğer yazdıysanız. Bu kadar süreçten sonra neyi kaybettim ona göre daha fazla üzülücem yada daha az üzülücem :'(
Şimdiden teşekkür ederim cevapladığınız için :')
kesinlikle ya keske aciklasalar ortalama olarak yani

Aynen öyle.Ben buradaki arkadaşlar buraya bakıp “hep aynı gün gelmiş” dedikleri içim başta incelemedim ama boş vaktim olunca bakayım dedim.Yaklaşık 3 gün mailler gitmeye devam etmiş.Bu bir motivasyon olabilir bizlere.Tabi ki olumsuz mail alacaklarımız olacak belki de benim birisi .Ama olumlu alanlar olacaktır yine diye düşünüyorum
oyle mi cidden🥹 ben cok bakmadim ama ustten baktigimda herkes olumlu mail almisken hala mail bekleyen 3-5 kisi gordum sonrasinda da hepsine olumsuz geldigini okudum ama emin de degilim tabii. keske oyle olsa

• Like
Tepkiler: narius

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.