Arkadaşlar ben olumsuz olmuş olabilirim ama bence yine kabul maili alan olacaktır az kişi de olsa.Olumsuz gelene kadar bekleyelim.Dedikleri hiçbir şey çıkmadığı için hiçbir şey belli değil.
Teknik kimseye dönmemişler ikimiz de teknik başvurduk lütfen olumsuz düşünme ben üstten konuşmak için demiyorum ama thy için harika bir aday olduğuma inanıyorum olmadıysa daha fazla kendini üzme

Teknik kimseye dönmemişler ikimiz de teknik başvurduk lütfen olumsuz düşünme ben üstten konuşmak için demiyorum ama thy için harika bir aday olduğuma inanıyorum olmadıysa daha fazla kendini üzme
Hocam ben operasyona başvurdum aslında.Kurulda da operasyondan yetkililer vardı.Her şey çok okeydi.Sonrasında birim mülakatına teknik başkanlık için çağırıldım.İstediğim bir başkanlıktı ama bilgim olmayan bir kısımdı.Çok iyi geçti diyemem ama olumsuz da beklemedim açıkçası.Hiçbir şey diyemiyorum.İnşallah dediğiniz gibidir.Tüm temennim bu .

Hocam ben operasyona başvurdum aslında.Kurulda da operasyondan yetkililer vardı.Her şey çok okeydi.Sonrasında birim mülakatına teknik başkanlık için çağırıldım.İstediğim bir başkanlıktı ama bilgim olmayan bir kısımdı.Çok iyi geçti diyemem ama olumsuz da beklemedim açıkçası.Hiçbir şey diyemiyorum.İnşallah dediğiniz gibidir.Tüm temennim bu
Yarın kutlarız

• Like
Tepkiler: Üye silindi 3941
arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar. aylardır forumu okuyup kayıt olmayanlardandım ama kendi sürecimden bahsetmek belki başkalarının yararına olur diye düşündüm. yeni mezunum, daha yeni 1 yıl oldu mezun olalı.
ben çalışan fonksiyonu için başvurdum, kurul mülakatına sadece 2 IK girdi. bana göre kurul iyi geçmişti ama sonrasında birim mülakatı maili geldi. birim mülakatım operasyona ait bir başkanlıklaydı, o yüzden çok şaşırdım ve birimden sonra artık bana teklif gelmez diye salmıştım açıkçası.
ancak bugün teklif maili geldi, birim mülakatındaki başkanlıktan teklif aldım. süreç boyunca ben de sizin gibi çok kere umudumu kaybettim ya da olumsuz olur dedim ama bence olumsuz maili gelene kadar kendinizi asla üzmeyin. umarım hepiniz için en güzelleri olur.

arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar. aylardır forumu okuyup kayıt olmayanlardandım ama kendi sürecimden bahsetmek belki başkalarının yararına olur diye düşündüm. yeni mezunum, daha yeni 1 yıl oldu mezun olalı.
ben çalışan fonksiyonu için başvurdum, kurul mülakatına sadece 2 IK girdi. bana göre kurul iyi geçmişti ama sonrasında birim mülakatı maili geldi. birim mülakatım operasyona ait bir başkanlıklaydı, o yüzden çok şaşırdım ve birimden sonra artık bana teklif gelmez diye salmıştım açıkçası.
ancak bugün teklif maili geldi, birim mülakatındaki başkanlıktan teklif aldım. süreç boyunca ben de sizin gibi çok kere umudumu kaybettim ya da olumsuz olur dedim ama bence olumsuz maili gelene kadar kendinizi asla üzmeyin. umarım hepiniz için en güzelleri olur.
Tebrikler. Hangi başkanlıktan teklif aldınız?

Teklif alan herkesi tebrik ediyorum umarım gönlünüzce olur her şey <3
Aylardır bu sürecin içerisindeyiz, bir çok yeri geri çevirmek zorunda da kaldık, teklif gelen arkadaşlar yazmak istemezseniz anlarım, hak veririm ama çok merak ediyorum maaş aralığı nedir acaba ben göremedim eğer yazdıysanız. Bu kadar süreçten sonra neyi kaybettim ona göre daha fazla üzülücem yada daha az üzülücem :'(
Şimdiden teşekkür ederim cevapladığınız için :')

• Like
Tepkiler: rosadiazz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.