Yok o anlamda değil, 97’den küçükseniz en kötü bir kere daha başvurabilirsiniz anlamında. 2000’liyseniz 3-4 kere daha gibi, yaş açısından yani 💞
anladim🥲 bakalim rosa insallah olumlu mail alirim yine de bu hafta bi umut bekliyorum😫
valla ben 00lıyım ama bi daha başvurur muyum bilmem .. Çok istedim ama süreç çok yorucu ve belirsiz . Olumsuz mailini alsam rahatlarım .Ortada koskocaman bir hiçlik var
ben de ayni sekilde.. daha ugrasamam sanirim cok yipratici, ayni stresleri yasayamam

Bir şey merak ettim arkadaşlar, sonradan birim mülakatına girip kabul alan var mı ? kurul harici birime giren yani.Kendimce bağlantılar falan filan 🥹

valla ben 00lıyım ama bi daha başvurur muyum bilmem .. Çok istedim ama süreç çok yorucu ve belirsiz . Olumsuz mailini alsam rahatlarım .Ortada koskocaman bir hiçlik var
Benim bir daha girme şansım olsa girerim ama asla bu süreç içerinde çalışmıyorsam iş aramayı, çalışıyorsam da işimi bırakmam. Tek bir yere kendimi bağlamam. Başka yerlerden teklif gelirse de kabul ederim. Başında sürecin bu kadar yıpratıcı olacağını tahmin edemedim

Gelir Yönetimi Fonksiyonu için olumlu dönüş alan var mı? Anladığım kadari ile şu an operasyon fonksiyonu için bir dönüş olmuş.

Herkese selam hepinizi tebrik ederim fakat şaşkınlığımı gizleyemiyorum cvme çok güveniyordum bir haber alamamış olmak beni şok etti. Teknik fonksiyonundan olumlu alan var mı belirtebilir misiniz lütfen? Ve wp grupta teknikten kabul alan tanıdığınız var mı dostlarım? Hepiniz çok zeki iletişimi harika insanlarsınız neden olmasın lütfen panik olmayın yarın hepinizin olumlu dönüş mesajlarını göreceğime eminim

Herkese selam hepinizi tebrik ederim fakat şaşkınlığımı gizleyemiyorum cvme çok güveniyordum bir haber alamamış olmak beni şok etti. Teknik fonksiyonundan olumlu alan var mı belirtebilir misiniz lütfen? Ve wp grupta teknikten kabul alan tanıdığınız var mı dostlarım? Hepiniz çok zeki iletişimi harika insanlarsınız neden olmasın lütfen panik olmayın yarın hepinizin olumlu dönüş mesajlarını göreceğime eminim
Grupta teknikten aldım yazmadı kimse, umarım dediğiniz gibi olur olumlu mail alırız

• Like
Tepkiler: Üye silindi 3941

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.