Kimsenin moralini bozmak istemem ama, süreci hiçbir sosyal medyada aktif olmadan takip eden de birçok kişinin olduğunu düşünüyorum. Tabi umarım teklifler gelmeye devam eder. Olumsuzsa da bugün sonlanır.

• Like
Tepkiler: Üye silindi 3941
arkadaslar sunu kaciriyosunuz 20 kisi tamam da hayat internetten ibaret degil forumlara gruplara uye olmayan bir suru insan var. olumsuz diyorum ama isteyen beklesin tabii umut kirmiyorum🤷🏼‍♀️

• Like
Tepkiler: Üye silindi 3941
Böyle bir şey olamaz 3-5kişi için mi bu kadar beklediler hiç sanmıyorum bu hafta için hala umudum var benim ve kargo operasyon başkanlığından teklif alan da görmedim daha
Evet kesinlikle, ayrıca fonksiyon içerisindeki başkanlıklara onların belirlemelerine göre seçildik ve uygun olmadığımız düşünülseydi tekrardan birim mülakatı planlanabilirdi diğer arkadaşlarımıza planlandığı gibi. Ben kişisel olarak tekliflerin bu kadar kişiden ibaret olduğunu düşünmüyorum..

Arkadaşlar teklif perşembe günü saat 10.00'a kadar geçerli. O güne kadar teklifi reddedenler olacaktır. ve yine o gün yedeklere mail göndereceklerdir. Sonraki pazartesiye kalacağını düşünmüyorum.

arkadaslar reddeden olmasi size mantikli geliyo mu cidden ? biraz realist olmak lazim. reddeden olsa olsa 1-2 kisi olur

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.