valla basim agridan catliyor yani. ayni anda olumsuz mailini atmak neden bu kadar zor acaba merak ediyorum. heves falan hicbir sey kalmadi. kafayi yiyorum yani kurulda kotu gecen 1 sey gelse aklima tamam diyecegim.. YOK KI seneye girsem yine ayni seyleri soylerim aklimi yitiricem mahvoldum 🥲 biraz bile beklemiyordum olumsuz olmasini, yuzde yuz gibi dusunuyordum resmen..
Atis aynı durumdayım başım çatlıyor midem bulanıyor. Benim kurul 20-25 dk sürünce hafiften bi olumsuzluk hissetmiştim ama senin de aynı civarda sürmüştü değil mi? Geri kalan her şey çok iyi geçmişti kendimden beklediğim performansın üstündeydim hatta anlamıyorum valla

• Like
Tepkiler: Üye silindi 3874
7 aydır beklettikleri insanları tam olarak neden elemiş olabilirler. bu süreçte yıpranan, başka teklifleri reddeden bir sürü kişi var. bu kadar insanın 7 ayı boşa gitti resmen. insanın zoruna gidiyor
ben de bunu dusunup mahvoluyorum yani keske su yuzden elendin diye bir sebep bulabilsem veya birisi bana soylese. bunu bulamadigim surece her sene basvursam her sene ayni “hatayi” yapacagim zaten. o yuzden gercekten daha basvurmayi dusunmuyorum, insanin ilk hevesi baska oluyor bir kere kirildi artik😔

• Like
Tepkiler: nasenija ve narius
Evet tekrar baktığımda dediğiniz gibi değerlendirme mailleri farklı saatlerde gelmiş. Yani sonuçta o mailin de herkese toplu gitmesi gerekirken farklı saatlerde atılmış olabiliyor. Sonuçta herkese olumlu yada olumsuz bir mail gelecek henüz mail almamamız olumsuz olduğu anlamına gelmiyor varsayımlar doğru olabilir bende öyle düşünüyorum ama şöyle de bir durum var burada sohbet ederken herkes fonksiyonlarını söylediğinde belki 10dan fazla fonksiyon çıkıyordu ortaya şuan teklif alan arkadaşlar 3-5 fonksiyon dışında yok mu yani ?
Ben de aynı şeyi düşünüyorum, toplamda 10 fonksiyon var ve sadece 3 tanesini duyduk şimdiye kadar. W p grubunda da başka fonksiyondan yazan yok hiç. Bu bana anormal geliyo

Atis aynı durumdayım başım çatlıyor midem bulanıyor. Benim kurul 20-25 dk sürünce hafiften bi olumsuzluk hissetmiştim ama senin de aynı civarda sürmüştü değil mi? Geri kalan her şey çok iyi geçmişti kendimden beklediğim performansın üstündeydim hatta anlamıyorum valla
ayni sekildeyim istahim kacti yemin ediyorum. benim de 20 dakika falan surmustu, her seyi sormuslardi yani soracak soru kalmamisti bile o yuzden hic olumsuza yormamistim :(

• Like
Tepkiler: narius
Arkadaşlar daha kesin bişey yok nolur yelkenleri suya indirmeyin hemen size de gelecek inanıyorum, @atiswife beraber çalışıcaz senle 🥲

Ben de aynı şeyi düşünüyorum, toplamda 10 fonksiyon var ve sadece 3 tanesini duyduk şimdiye kadar. W p grubunda da başka fonksiyondan yazan yok hiç. Bu bana anormal geliyo
ben o fonksiyonlardan birine basvurdugum icin olumsuz goruyorum kendimi tamamen, sonucta benim fonksiyonumdan birilerine mail gitmis coktan. sizin fonksiyondan hic kimse yoksa belki gercekten de sizinki sonrasi icin planlanmistir ama ben adadan elendim arkadaslar🥲

• Like
Tepkiler: narius

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.