Bu kadar olumsuz düşünmeye gerek yok bence. Saat 12 gibi teklif alan da olmuş 13.39da alan da olmuş 15.20 civarında teklif alan da olmuş. Teklif almayan bir çok fonksiyon duruyor henüz. Mesela ben teknik fonksiyondayım ve henüz burada teknik fonksiyondan teklif alan görmedim. Olumsuz mail alana kadar bence teklifler devam edecektir. Kurul mülakatı için ağustosun 2. haftasında bile davet edilen arkadaşlar vardı. O yüzden benim fikrime göre perşembe gününe kadar teklifler gelmeye devam edecektir.
12 ve 13.39’da teklif değil anket maili geldi. Sadece 15 civarı olumlu mail alanlar oldu. Geri kalan herkes bekliyor. IK tarafından mailleri aynı anda göndereceğiz dendiği için ümitsizliğe kapıldık.

12’de teklif alan yok, 12’de hepimize degerlendirme maili geldi, 13.39’ da sadece online kurula girenlere degerlendirme maili geldi. 15.00-20 araliginda da olumlu olan herkese is teklifi geldi. Gercekten kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama kurul haricinde her surecte kime ilk anda mail gelmediyse olumsuzdu.
Aylarca uğraşıp son aşamada elenecek ne yapmış olabiliriz acaba wjkdk gerçekten çok üzgünüm

Aylarca uğraşıp son aşamada elenecek ne yapmış olabiliriz acaba wjkdk gerçekten çok üzgünüm
valla basim agridan catliyor yani. ayni anda olumsuz mailini atmak neden bu kadar zor acaba merak ediyorum. heves falan hicbir sey kalmadi. kafayi yiyorum yani kurulda kotu gecen 1 sey gelse aklima tamam diyecegim.. YOK KI seneye girsem yine ayni seyleri soylerim aklimi yitiricem mahvoldum 🥲 biraz bile beklemiyordum olumsuz olmasini, yuzde yuz gibi dusunuyordum resmen..

Evet tekrar baktığımda dediğiniz gibi değerlendirme mailleri farklı saatlerde gelmiş. Yani sonuçta o mailin de herkese toplu gitmesi gerekirken farklı saatlerde atılmış olabiliyor. Sonuçta herkese olumlu yada olumsuz bir mail gelecek henüz mail almamamız olumsuz olduğu anlamına gelmiyor varsayımlar doğru olabilir bende öyle düşünüyorum ama şöyle de bir durum var burada sohbet ederken herkes fonksiyonlarını söylediğinde belki 10dan fazla fonksiyon çıkıyordu ortaya şuan teklif alan arkadaşlar 3-5 fonksiyon dışında yok mu yani ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.