yedek gibi bi sey var mi bilmiyorum da olsa bile maas cok tatmin edici vs diyor herkes kabul etmeyen olucagini dusunmuyorum. su an yarina ya da 1 hafta sonraya olumsuz mail almaya hazirim😔

calisandan tek kisi almis galiba ama zaten cok basvuran birisi yoktu sanirim forumda bu asamaya gelip calisan fonksiyonu için bekleyen:(

• Like
Tepkiler: Üye silindi 3941
Hocam canımı sıkan şey olumsuz maili gelmemesi.Yedekteysek bunu da maille belirtebilirler yani.olumsuzsak da atsınlar maili yani
Olumsuz maili gelmeden olumsuz düşünmeyin. Sadece 1 kişi buraya yazdı herkese aynı anda gelecek diye. Şu an size kesin verebileceğim tek kesin bilgi olumlu olanlara ve teklif kabul edenlere iş başlangıcı hakkında bilginin toplu gönderileceğinin mailde yazdığı. Dediğimiz gibi, bir kişinin yazdığı bilgiye bakıp kendinizi olumsuz diye düşünmeyin. Süreçte biliyorsunuz ki bazı şeylerde değişiklik oldu bunda da olmuş olabilir. Söyleyen arkadaş yalan söylüyor vs. demiyorum yanlış anlamayın. Uygulamayı değiştirmiş olabilirler.

arkadaşlar öncelikle teklif alanları tebrik ederimmmmm. Ben de operasyon fonksiyonuna başvurmuştum kurul mülakatım ise iştirak şirket ile oldu herhangi bir geri dönüş almadım.

• Like
Tepkiler: narius ve skörtil
sonradan mail alan olursa yazarsa sevinirim ama bende umut sifir su an arkadaslar.. gecen seneden bilen biri de olmadigi icin sonradan gelir mi onu da bilemiyoruz ama bugun icinde gelmezse olumsuzlugu yuzde yuz olmus olur. zaten persembeye kadar sure vermisler herkese ayni sureyi tanirlar. bugun gelmezse beklemek bosa

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.