Tebrik ederim, üç sorum olacak rahatsız olmazsanız cevap verebilir misiniz
hangi başkanlıktan teklif aldınız
maaş tatmın edici mi
işe başlama tarih seçenekleri neler
Ben cevap verebilirim müsaade ederseniz kendi adıma. Maaş gayet tatmin edici, işe başlamak için de sıkışık bir tarih vermemişler şehir dışından gelecek arkadaşlar için yeterli bir süre *bence*

Ben cevap verebilirim müsaade ederseniz kendi adıma. Maaş gayet tatmin edici, işe başlamak için de sıkışık bir tarih vermemişler şehir dışından gelecek arkadaşlar için yeterli bir süre *bence*
Sizin çalışan fonksiyonuydu değil mi? Bir de birisi zamlı hali olursa 65k brütten bahsetmişti bu konuda neler diyebilirsiniz?

arkadaşlar negatif basmayın. Teklifi cevaplamamız için perşembe gününe kadar zaman verilmiş. Teklif alanlardan kabul etmeyecek illaki vardır. Yedeklerde de olabilirsiniz. Olumsuz maili alana kadar kötü düşünmeyin.

arkadaşlar negatif basmayın. Teklifi cevaplamamız için perşembe gününe kadar zaman verilmiş. Teklif alanlardan kabul etmeyecek illaki vardır. Yedeklerde de olabilirsiniz. Olumsuz maili alana kadar kötü düşünmeyin.
Hocam canımı sıkan şey olumsuz maili gelmemesi.Yedekteysek bunu da maille belirtebilirler yani.olumsuzsak da atsınlar maili yani

katılıyorum. Maaş gayet tatmin edici yeni başlayan için yüksek bile denilebilecek bir rakam. Tarih için de İstanbula yeni taşınacaklar veya yer değişikliği yapacaklar için gayet yeterli bir süre.

• Like
Tepkiler: rosadiazz
Hocam canımı sıkan şey olumsuz maili gelmemesi.Yedekteysek bunu da maille belirtebilirler yani.olumsuzsak da atsınlar maili yani
Bence teklifi kabul etmeyenlere kadar gelmeyebilir çünkü herkes potansiyel bir yedek. Belki bir sıralaması vardır yedeklerin. Ama yinede olumsuz maili gelene kadar umutları yitirmeyin derim.

• Like
Tepkiler: Üye silindi 3941
Ya beni biraz ümitlendiren bir şey var, sadece birkaç fonksiyondan gelmiş teklif. Acaba hepsinde aynı anda gitmiyor olabilir mi? Farklı bir fonksiyon söyleyen olmadı çünkü

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.