Arkadaşlar tekrar sorucam kusura bakmayın ama İştirak şirketlerinden teklif alan arkadaşlarımız var mı acaba?

• Like
Tepkiler: vaveyla
gelenlere hep maximum 5 dk aralikla gelmis 😔
Atis selam, ben de Temmuz sonu çalışan için kurul mülakatına girmiştim ama iyi geçmedi bana göre, mülakat heyetinden aldığım izlenimler de o yöndeydi. Bugün 12'de anket maili gelmiş ama teklif yok maalesef, muhtemelen benim de olumsuz. Geçmiş olsun, umarım daha güzel iş imkanları karşımıza çıkar.

• Like
Tepkiler: Üye silindi 3874
Arkadaşlar tekrar sorucam kusura bakmayın ama İştirak şirketlerinden teklif alan arkadaşlarımız var mı acaba?
AY NE KUSURU ben de merak ediyorum ya kalp krizi geçireceğim olumsuz olmasını kaldıramam şuan!!! ama herkese 15.20'de gitmesi korkuttu :cry: Hangi semtte yaşamayı planladığıma kadar sorulup olumsuz olursa ne yaparım bilmiyorum...

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.