Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet, bize daha geç geldi, herkes baya panik yaptı ama başkanlıkların durumuna göre teklif günün saatinin değil gününün bile değişebileceğini düşünüyorum. Fazla stres olmaya gerek yok.
Teklif alanlar kurul mülakatlarına ne zaman girdiler acaba? Muhtemelen sevinçten şu an burayla ilgilenmiyorlar ama görenler cevap verebilirse çok seviniriz
sadece online mulakata girenlere sonradan gelmis mail. bilmiyorum icimde hic pozitiflik yok isterseniz negatif diyin bana ama onceki sureclerde de (kurul haric) ayni anda mail gelmeyen insanlarin negatifti, her ne kadar umutlarini yitirmemeye calissalar da boyleydi bu
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.