Gorunmuyorum iste, onaylamasi gereken kisiler yillik izindeymis eylule sarkacak :(
Tamami ile ŞAHSİ düşüncem ... 6 ay uğraşıp o kadar elemeden sonra sadece bir onaylamadan ötürü birini elemeyi ben olsam işveren yerinde düşünmezdim neticede sende bu kişiyi seçerek kaba tabirli ile bir nevi yatırım yapmış oluyorsun. Bence olumlu olursa ( Umarım olur ) işe başlama tarihini olabildiğince erteleyerek bu sorunun etrafından dolanmaya çalışırlar. Bu sanırsam sigorta ile ilgili bir konudan kaynaklanıyor diye tahmin ediyorum.

• Like
Tepkiler: Noone ve nasenija
Nasıl çalıştığımızı mı sormak istemistin? Diploma gelince yüklersin başta stajyer gibi giriş yaparız dediler bana
Yok şeyi sormuştum, daha yeni mi mezun oldunuz yoksa halihazırda aktif bir işte çalışıyor musunuz? Benden mezuniyet belgesi istemediklerince acaba çalışıyor olduğumdan zaten gerekmediğinden mi yoksa direkt eledikleri yüzünden mi diye merak ettim :LOL:

Yok şeyi sormuştum, daha yeni mi mezun oldunuz yoksa halihazırda aktif bir işte çalışıyor musunuz? Benden mezuniyet belgesi istemediklerince acaba çalışıyor olduğumdan zaten gerekmediğinden mi yoksa direkt eledikleri yüzünden mi diye merak ettim :LOL:
Bu ay yaz okulunda son dersleri verdim. Transkript de olur mezun belgesi de olur ama mezun belgesi daha kesin diye onu istedi heralde.

• Like
Tepkiler: skörtil

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.