Selamlaaarr 🥰 bu belirsizlikler benim kadar hepinizi cildirtmis anladigim kadariyla. ne zaman nerde hangi fonksiyonda hangi kosul sartlarda calisicagimiz belli degil gerci calisicak miyiz o bile muamma 🥹 iyi dusunelim iyi olsun 777 amin 🙃 size bir sorum var ben istanbulda yasamiyorum eger teklif gelirse tahmini nerde calisiriz? ben kurulda sordugumda ya ataturk ya da yeni havalimani demislerdi de ikisi de istanbul un bir ucu neredeyse 🥹 bir de maas beklentimiz ne olmali ben gecen seneki forumlara baktim ama pek mantikli degil gecen seneyle kiyaslamak

• Like
Tepkiler: Üye silindi 3941
Merhaba bugün içinde telefonla geri dönüş alan var mı ? THY tarafından arandım fakat bakamadım tekrar arama bekliyorum

Selamlaaarr 🥰 bu belirsizlikler benim kadar hepinizi cildirtmis anladigim kadariyla. ne zaman nerde hangi fonksiyonda hangi kosul sartlarda calisicagimiz belli degil gerci calisicak miyiz o bile muamma 🥹 iyi dusunelim iyi olsun 777 amin 🙃 size bir sorum var ben istanbulda yasamiyorum eger teklif gelirse tahmini nerde calisiriz? ben kurulda sordugumda ya ataturk ya da yeni havalimani demislerdi de ikisi de istanbul un bir ucu neredeyse 🥹 bir de maas beklentimiz ne olmali ben gecen seneki forumlara baktim ama pek mantikli degil gecen seneyle kiyaslamak
Başvurduğunuz ya da alınacağınız fonksiyona göre değişir. Operasyon birimleri Teknik birimler daha çok İstanbul havalimanda olur. IK , Uçuş eğitim gibi idari birimler Atatürk havalimanı tarafındaki yerleşkelerde olur. Maaş olarak bir şey diyemeyeceğim ama THY yeni mezunlara verilen maaşla kıyaslandığında maaş olarak üzmeyecektir diye düşünüyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.